Justícia i Interior

Justícia implanta la bústia LEXNET per a millorar les comunicacions entre l’Hospital Doctor Moliner i els òrgans jurisdiccionals del partit judicial de Llíria

08/02/2024
  • LEXNET és una plataforma d’intercanvi segur d’informació entre els òrgans judicials i una gran diversitat d’operadors jurídics
  • Esta plataforma a l'Hospital Doctor Moliner ha entrat este dijous en funcionament

L’Hospital Doctor Moliner ha procedit a l’obertura de la bústia LEXNET per a estandarditzar les bones pràctiques sobre les comunicacions i recepció de notificacions amb els òrgans jurisdiccionals del partit judicial de Llíria. 

LEXNET és una plataforma d’intercanvi segur d’informació entre els òrgans judicials i una gran diversitat d’operadors jurídics que, en el seu treball diari, necessiten intercanviar documents judicials (notificacions, escrits i demandes). L’objectiu d’esta plataforma digital és agilitzar les comunicacions entre els jutjats i altres operadors jurídics per a oferir un millor servici als ciutadans.

El passat 1 de desembre de 2023 va entrar el vigor el sistema de comunicació directa i segura LEXNET entre els jutjats i alguns hospitals com l’Hospital de Llíria, Hospital Arnau de Vilanova, i els hospitals General i Provincial de Castelló.

Poden accedir a esta plataforma els lletrats de l’Administració de Justícia que presten servicis en oficines i òrgans jurisdiccionals del partit judicial de Llíria.   
Gràcies a la digitalització de la justícia, fins ara s’han posat en servici importants tràmits amb grans avantatges per als ciutadans.