Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport
XII Fira Trovam

La Fira Valenciana de la Música Trovam obri la convocatòria artística per a la celebració de la seua dotzena edició

09/02/2024
La Fira Valenciana de la Música Trovam obri la convocatòria artística per a la celebració de la seua dotzena edició
  • Poden inscriure’s intèrprets de tots els estils i procedències, amb prioritat per a les propostes valencianes, fins al 5 d’abril
  • La dotzena edició de la Fira Trovam se celebra del 14 al 16 de novembre a Castelló de la Plana, amb la col·laboració de l’IVC

 

La Fira Valenciana de la Música Trovam ha obert el termini de presentació de propostes artístiques per a formar part de la programació de l’edició de 2024.

Esta fira, que enguany arriba a la seua dotzena edició, és l’espai d’intercanvi professional més reconegut pel sector musical en la Comunitat Valenciana i se celebrarà entre el dijous 14 i el dissabte 16 de novembre a Castelló de la Plana.

S’hi combinarà, com en anys anteriors, les activitats professionals en què s’analitzarà l’estat de la indústria i els reptes als quals s’enfronta, amb els concerts de solistes i bandes de diversos estils.

La convocatòria per a formar part d’este esdeveniment està dirigida a formacions de qualsevol procedència geogràfica, encara que es prioritzaran els projectes de la Comunitat Valenciana.

Els intèrprets han de tindre, com a mínim, un disc o EP editat, així com material d’àudio i vídeo disponible. Es poden presentar projectes de tots els gèneres dins de l’àmbit de les músiques actuals: pop, rock, jazz, folk, electrònica, urbana, jazz o mestissatge.

Quan es tanque el procés d’inscripció, la comissió artística de la Fira Valenciana de la Música farà la selecció en funció dels criteris següents: la qualitat artística i tècnica, l’originalitat, la singularitat i el caràcter innovador de la proposta; la capacitat de projecció, i la trajectòria artística del sol·licitant. Així mateix, es tindrà en compte que la proposta implique l’estrena d’un espectacle o la presentació d’un disc.

Les bases completes i el formulari d’inscripció estan disponibles en la pàgina oficial de la​​​​​​​ Fira.

El termini per a presentar les propostes estarà obert fins al 5 d’abril.

La Fira Trovam està organitzada per la Valencian Music Association (VAM!), en col·laboració amb l’Institut Valencià de Cultura (IVC) i l’Ajuntament de Castelló de la Plana.

A més, compta amb la participació de la Diputació de Castelló; À Punt Mèdia; l’Institut Nacional de les Arts Escèniques i la Música (Ministeri de Cultura i Esport); Mediterranew Musix (Turisme Comunitat Valenciana); l’Acadèmia Valenciana de la Llengua; la Federació Valenciana de Municipis i Províncies; l’Associació d’Artistes, Intèrprets o Executants (AIE); la Universitat Jaume I de Castelló; Ràdio 3 (RNE); Onda Cero; Mahou - San Miguel (Vibra Mahou); i la Federació Valenciana de la Indústria Musical (FEVIM).

 

Galeria d'imatges