Presidència
Festivals

La Generalitat Valenciana no donarà suport al Festival Internacional de la Cançó d’Espanya

08/02/2024
  • La Generalitat ha optat finalment per no donar suport a este festival, ja que considera que pot haver-hi alguna duplicitat amb un altre d’estes característiques que ja se celebra a la Comunitat Valenciana

La Generalitat Valenciana fa una gran aposta per la celebració de festivals musicals en el seu territori que promocionen i projecten la imatge de la Comunitat Valenciana com a suport al sector turístic i a la desestacionalització d’esta, per la qual cosa rep nombroses sol·licituds per a secundar econòmicament o institucionalment este tipus d’esdeveniments.

Dins de les múltiples propostes rebudes, un dels festivals ha sigut el Festival Internacional de la Cançó d’Espanya, que va sol·licitar la col·laboració de la Generalitat Valenciana per a fer-se a la ciutat de València.

La Generalitat finalment ha optat per no secundar ni institucionalment ni econòmicament este festival, ja que considera que pot haver-hi alguna duplicitat amb un altre que es realitza amb estes característiques a la Comunitat Valenciana.

Cal recordar que el Consell col·labora amb associacions de festivals musicals per a impulsar projectes dins de l’aposta que fa pel turisme musical, a més de secundar diferents propostes que ja s’estan consolidant.

Així mateix, davant de les notícies publicades este dijous, cal destacar el suport total i acompanyament de la Generalitat al Benidorm Fest, que suposa un dels principals projectes tractors de talent en esta regió i que contribuïx a projectar-los internacionalment.