Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori
Transport públic

Metrovalencia facilita la mobilitat per a acudir amb tramvia a Fira València a eMobility Expo World Congress

12/02/2024
Metrovalencia facilita la mobilitat per a acudir amb tramvia a Fira València a eMobility Expo World Congress
  • Del 13 al 15 se celebra l’esdeveniment de referència per a la mobilitat sostenible en el qual FGV estarà present en l'estand de la Generalitat
  • La freqüència de pas serà de 20 minuts entre les 6 i les 22 hores

Metrovalencia facilitarà entre el 13 i el 15 de febrer els desplaçaments a Fira València en la línia 4 del tramvia a les persones que acudisquen a eMobility Expo World Congress, l’esdeveniment d’innovació per a la indústria de la mobilitat electrificada, autònoma, connectada i sostenible.

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) participarà en l’esdeveniment en ser present en l’estand que la Generalitat instal·larà en Fira València.

Durant la celebració del certamen, el servici de tramvia circularà entre la parada de Doctor Lluch i la de Fira i viceversa, amb una freqüència de pas de 20 minuts en l’horari establit entre les 6.00 i les 22 hores.

El primer tramvia eixirà des de Beteró a les 6 hores i a les 6.30 hores des de la de Doctor Lluch. L’últim eixirà des de Doctor Lluch a les 21.29 hores. Des de la parada de Fira, el primer serà a les 6.40 hores i l’últim a les 22.19 hores

Amb la finalitat d’agilitzar el servici, tots els tramvies que facen el recorregut fins a la parada de Fira en la Fira de Mostres ho indicaran en el rètol de destinació situat en la capçalera de la unitat. Juntament amb el tramvia, també es pot accedir a Fira València, en desplaçar-se fins a l’estació Les Carolines/Fira de la línia 2 de Metrovalencia.

Tots els usuaris que vulguen ampliar la informació d’horaris i freqüències d’este servici poden telefonar al 900 46 10 46 d’Atenció al Client de Metrovalencia. Esta informació també està disponible en la pàgina web de Metrovalencia, en @metrovalencia, en facebook/metrovalencia.fgv i en l’app oficial de Metrovalencia.

 

Galeria d'imatges