Presidència

La delegada del Consell a Castelló visita Jérica i Navajas per a conéixer les prioritats dels seus veïns

13/02/2024
La delegada del Consell a Castelló visita Jérica i Navajas per a conéixer les prioritats dels seus veïns
  • Susana Fabregat s'ha reunit amb els alcaldes d’estes dos localitats de la comarca de l'Alt Palància

La delegada del Consell a Castelló, Susana Fabregat, ha visitat les localitats de Navajas i Jérica a la comarca de l’Alt Palància, amb l’objectiu de conéixer les necessitats dels seus veïns, així com l’estat de les inversions de la Generalitat en els dos municipis.

Fabregat s’ha reunit amb l’alcalde de Navajas, Roberto Torres, per a repassar les principals ajudes i línies de cooperació amb la Generalitat. En este sentit, Fabregat ha recordat “l’objectiu del Consell que presidix Carlos Mazón d’atendre les prioritats dels ciutadans de tots els municipis de la nostra província”.

Posteriorment, Susana Fabregat s’ha desplaçat a Jérica, on juntament amb l’alcalde de la localitat, Jorge Peiró i la diputada autonòmica Nieves Martínez, ha visitat les obres de rehabilitació que està realitzant el consistori, amb subvencions de la Generalitat, a la torre mudèjar i l’ermita de Sant Roc.

A més, la delegada del Consell ha mantingut una trobada de treball amb l’alcalde per a conéixer els principals projectes en infraestructures municipals. Així mateix, han coincidit a afermar la cooperació necessària que redunde en el benefici dels veïns de Jérica.

Estes trobades de treball s’emmarquen en l’aposta de la Generalitat per mantindre una escolta activa amb els 135 municipis de la província de Castelló per a conéixer de primera mà les inquietuds dels seus veïns.

 

Galeria d'imatges