Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport
Música

L’artista Kiki Morente inaugura la programació de ‘Les Arts és Flamenco’ en 2024

13/02/2024
L’artista Kiki Morente inaugura la programació de ‘Les Arts és Flamenco’ en 2024
  • El més jove de la saga dels Morente es reivindica com una de les veus més destacades del nou flamenc
  • Actuarà acompanyat per Yerai Cortés (guitarra), Los Mellis (cors i palmes) i Curro Conde (percussió)

El Palau de les Arts Reina Sofia inaugura la programació del cicle ‘Les Arts és Flamenco’ en 2024 amb l’actuació de José Enrique Morente Carbonell, Kiki Morente, este divendres, 16 de febrer, a les 19.30 hores, al Teatre Martín i Soler.

Fill d’un dels grans renovadors del gènere, Enrique Morente, i de la bailaora Aurora Carbonell, i germà d’Estrella i Soleá Morente, el més jove dels Morente és flamenc en estat pur. En ell conviuen les essències de la saga: el més pur compromís amb la tradició i un incansable esperit avantguardista, que van fer d’Enrique Morente un dels puntals del cante jondo.

Des del seu prometedor debut en solitari en 2017 amb Albayzín, un homenatge al seu barri natal i a l’accent de Granada, Kiki Morente ha protagonitzat una ascendent carrera, que s’ha consolidat amb la publicació del seu segon àlbum, El cante (2021). En este, el benjamí de la saga debuta com a compositor i escriptor d’alguns temes i proposa un flamenc de transició entre l’art més clàssic i genuí i un altre més contemporani i electrònic.

En la seua actuació d’este divendres al Teatre Martín i Soler de Les Arts, Kiki Morente estarà acompanyat per Yerai Cortés (guitarra), Los Mellis (cors i palmes) i Curro Conde (percussió).

 

Galeria d'imatges