Presidència

La delegada del Consell a Alacant es reunix amb amb l’alcalde de Pilar de la Horadada per a conéixer les necessitats del municipi

14/02/2024
La delegada del Consell a Alacant es reunix amb amb l’alcalde de Pilar de la Horadada per a conéixer les necessitats del municipi
  • Agustina Esteve visita les obres del futur Museu de Setmana Santa i de la Casa de Cultura

La delegada del Consell  a Alacant, Agustina Esteve, ha mantingut una reunió amb l’alcalde de Pilar de la Horadada, José María Pérez, per a abordar les principals necessitats dels veïns i transmetre els projectes de la Generalitat en este municipi de la Vega Baixa. En la trobada de treball, celebrada a l’Ajuntament, han participat també els regidors que integren l’equip de govern municipal.

Agustina Esteve ha destacat que una de les prioritats del Consell presidit per Carlos Mazón és “col·laborar al màxim amb els ajuntaments per a millorar la qualitat de vida dels veïns i atendre de manera eficient les seues necessitats”. Amb este objectiu s’emmarquen les reunions que la delegada del Consell  està mantenint amb alcaldes i regidors dels municipis de la província, trobades que servixen per a conéixer les necessitats concretes dels ajuntaments i per a acostar la Generalitat a l’àmbit local.

Per la seua part, l’alcalde de Pilar de la Horadada ha informat la delegada del Consell  de les principals actuacions que té en marxa el consistori i de les iniciatives projectades per als pròxims anys.

Després de la reunió a l’Ajuntament, la delegada del Consell ha visitat les obres del futur Museu de Setmana Santa de Pilar de la Horadada i de l’edifici que allotjarà la Casa de Cultura, a més d’altres equipaments educatius i culturals. Els dos projectes avancen a bon ritme i es troben en les seues últimes fases de construcció, segons ha detallat l’alcalde, José María Pérez.

 

Galeria d'imatges