Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori
Transport públic

Metrovalencia obri les instal·lacions de València Sud al col·legi IALE International School de l’Eliana

14/02/2024
Metroescola IALE
  • L’activitat Metroescola pretén acostar als escolars el funcionament de la xarxa i els beneficis de l’ús del transport públic
  • Cinquanta alumnes i professors de primer cicle de Primària han conegut el funcionament de la xarxa, tallers i la cabina d’una unitat

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha desenvolupat una visita educativa del programa Metroescola, amb la participació del col·legi IALE International School de l’Eliana.

Cinquanta alumnes i professors del primer cicle de Primària d’este centre han protagonitzat esta activitat educativa que té com a objectiu que els escolars coneguen el funcionament de la xarxa i els beneficis de l’ús del transport públic.

La visita ha començat a l’estació de València Sud, seu d’FGV, on se’ls ha explicat què és i què fa FGV, com funciona Metrovalencia, el tipus d’estacions i parades que tenen i els trens i tramvies dels quals disposa.

El grup ha pogut conéixer els tallers i, posteriorment, han accedit a una de les unitats estacionades a València Sud per a conéixer com funciona i rebre una sèrie d’indicacions bàsiques sobre normes de comportament en el seu interior.

Metroescola és una activitat gratuïta que organitza FGV i està dirigida als escolars pertanyents al cicle de Primària. Estes visites educatives es presenten com un complement del procés de formació dels alumnes i permeten destacar la importància que té el transport públic en el desenvolupament sostenible de les grans ciutats com a alternativa al vehicle privat.

 

Galeria d'imatges