Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport
Teatre

El Teatre Arniches d’Alacant oferix teatre familiar amb ‘Un traje nuevo para el Emperador’

15/02/2024
El Teatre Arniches d’Alacant oferix teatre familiar amb ‘Un traje nuevo para el Emperador’
  • És una versió del clàssic de Hans Christian Andersen Un vestit nou per a l'Emperador i va ser Premi FETEN 2023 a la millor dramatúrgia

El Teatre Arniches d’Alacant presenta Un traje nuevo para el Emperador, de La Pera Llimonera, dins del cicle ‘Som Menuts’, en sessió matinal el diumenge 18 de febrer, a les 12.00 hores.

L’Institut  Valencià de Cultura, adscrit a la Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport, continua així la seua aposta per oferir les millors propostes per al públic familiar, tant en la programació general, de la mà del seu cicle ‘Som Menuts’, com a través de la campanya escolar, que en este cas oferirà una sessió per a alumnes de Primària dilluns que ve, 19 de febrer.

Esta funció ha tingut una enorme acceptació entre la comunitat educativa, que ha exhaurit les places disponibles i que ha generat una llista d’espera.

En la sessió matinal del diumenge 19, el públic podrà disfrutar d’esta delirant versió del clàssic d’Andersen, que va ser guardonada amb el premi a la millor dramatúrgia en FETEN (Fira europea d’arts escèniques per a xiquets i xiquetes), que se celebra a Gijón.

L’obra es basa en la història del vanitós Emperador mai content amb els seus vestits i torna a les taules del teatre per a buscar el vestit més fantàstic, diferent, meravellós i digne del més gran Emperador.

Sergi Casanovas i Pere Romagosa protagonitzen esta peça de La Pera Llimonera, una companyia amb més de 30 anys de trajectòria.
Venda d’entrades: consulteu ací.

 

Galeria d'imatges