Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport
Automobilisme

El Circuit Ricardo Tormo celebra este cap de setmana les Winter Series amb onze carreres programades

15/02/2024
El Circuit Ricardo Tormo celebra este cap de setmana les Winter Series amb onze carreres programades
  • Fórmula Winter Series, GT, GT4 i TCR celebraran les seues proves durant la vesprada del dissabte i el diumenge
  • L’entrada serà lliure per a tots els aficionats que podran accedir també al pàdoc del Circuit

El Circuit Ricardo Tormo celebra este cap de setmana la quarta cita de les Winter Sèries, un campionat que agrupa el millor de l’automobilisme europeu per a preparar l’inici de la temporada durant l’hivern en el sud del continent.

Després del pas del certamen pels dos circuits portuguesos d’Estoril i Portimão i pel traçat andalús de Jerez, les Winter Series arriben a València amb quatre categories i un total d’onze carreres programades.

Els aficionats tindran l’oportunitat durant tot el cap de setmana de veure les proves des de la tribuna de boxs així com de visitar el pàdoc de les Winter Series, amb prop de cent pilots.

La graella de Fórmula 4 serà d’allò més completa amb un total de 38 pilots de 19 nacionalitats diferents. Els pilots de la Fórmula Winter Series celebraran el seu segon cap de setmana de carreres després de l’estrena a Jerez amb victòries per a l’espanyol Juan Cota (Drivex), el peruà Andrés Cárdenas (Campos Racing) i l’australià Griffin Peebles (MP Motorsport).

Superesportius

En les GT Winter Sèries s’han inscrit 30 pilots de superesportius de quatre categories, entre els quals destaquen els Porsche 992 GT3R, els Ferrari 448GT3, un Lamborghini Huracan GT3 Evo II, els Mercedes AMG GT3 Evo i els espectaculars Audi R8 GT3 Evo II. A més, els GT4 disputaran les seues pròpies carreres amb 14 cotxes en la graella.

Així mateix, enguany la versió espanyola de TCR s’unix a la família de les Winter Series en el Circuit Ricardo Tormo. València serà la segona cita de la pretemporada per als pilots dels turismes. L’argentí Nacho Montenegro (Honda Civic) es va fer amb la victòria en la prova de Jerez amb brillants actuacions dels dos pilots del Centre de Tecnificació del Circuit, Eric Gené (Cupra León) i Álvaro García (Honda Civic), que tornaran a l’acció en el Circuit Ricardo Tormo.

El dissabte al matí es disputaran els entrenaments lliures i cronometrats i a partir de les 14.30 hores se succeiran un total de quatre carreres, les de Fórmula Winter Series, GT4, TCR Spain i GT Winter Series. En la jornada del diumenge tindran lloc en el traçat de Cheste les set carreres restants, la primera començarà a les 9.50 hores i l’última farà l’eixida a les 17.00 hores.

 

Galeria d'imatges