Justícia i Interior

Elisa Núñez anuncia que les unitats de reforç dels Bombers Forestals de la Generalitat s’incorporaran l’1 de maig

15/02/2024
Elisa Núñez anuncia que les unitats de reforç dels Bombers Forestals de la Generalitat s’incorporaran l’1 de maig
  • La consellera de Justícia i Interior afirma que “el servici d’extinció d’incendis forestals està garantit”
  • Acorda amb els treballadors d'SGISE establir un calendari de treball per a atendre les necessitats del servici i treballar units

La consellera de Justícia i Interior, Elisa Núñez, ha trasllat este dijous als representants dels treballadors de SGISE que les “unitats de Bombers Forestals de Reforç començaran a prestar el seu servici el pròxim 1 de maig i ho faran durant sis mesos, fins al 31 d’octubre.”

A més, la responsable d’Interior ha apuntat també “que l’operativitat del servici d’extinció d’incendis forestals en la Comunitat Valenciana està garantida”. Núñez s’ha manifestat en este sentit, després de la reunió mantinguda en el marc del Comité Intercentres de la mercantil SGISE que s’ha celebrat este dijous.

Professionalitat dels Bombers Forestals

La consellera ha manifestat que la trobada ha sigut molt “productiva” perquè ha pogut traslladar de primera mà als representants dels treballadors “quina és la situació real de la mercantil derivada dels informes de la Intervenció General de la Generalitat i de la Sindicatura de Comptes, que van obligar a posar fi a l’encàrrec que venia prestant Tragsa des de la creació de l’empresa”.

En este sentit, Elisa Núnez ha traslladat les accions que es duran a terme per a poder “dotar d’autonomia l’empresa i ha donat resposta als dubtes plantejats pels representants dels treballadors”. Entre altres qüestions, ha assenyalat que el procés d’estabilització que afecta més de 300 treballadors “seguix el seu curs per a poder finalitzar dins del termini marcat per la llei, abans del 31 de desembre”.

Finalment, Elisa Núñez ha lloat la “gran professionalitat” del servici de Bombers Forestals de la Generalitat i s'ha compromés a “establir un calendari de treball entre la direcció i la part social de l’empresa per a treballar junts”.

 

Galeria d'imatges