President
Falles

Carlos Mazón elogia la germanor entre ciutats que suposa la ‘mascletà’ de Madrid

18/02/2024
Carlos Mazón elogia la germanor entre ciutats que suposa la ‘mascletà’ de Madrid
  • Agraïx a lAjuntament de Madrid que “obri els braços com la gran capital dEspanya que és”
  • Destaca el paper de les falleres majors de València com a ambaixadores de les Falles, patrimoni immaterial de la humanitat
  • El president de la Generalitat ha assistit a la mascletà que ha disparat lempresa Pirotècnia Valenciana a Madrid

Madrid

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha elogiat la germanor entre Madrid i València que ha suposat la celebració d’una mascletà en la capital a una setmana que comencen les Falles 2024. Una mascletà que ha sigut disparada al Puente del Rey per l’empresa Pirotècnia Valenciana i que ha comptat amb més de 300 quilos de pólvora. El president ha agraït a l’Ajuntament de Madrid la seua acollida que “obri els braços com la gran capital d’Espanya que és”.

Així mateix, Mazón ha destacat el paper de les falleres majors de València i les seues corts d’honor com a ambaixadores de la festa, patrimoni immaterial de la humanitat de la UNESCO, que han arribat a la capital a “compartir el que som, amb el que vibrem i el que sentim amb tots els madrilenys”.

El cap del Consell ha acompanyat en este acte l’alcaldessa de València, María José Catalá, membres del consistori valencià i les màximes representants de la festa María Estela Arlandis i Marina García juntament amb les seues corts d’honor.

 

Galeria d'imatges

Vídeos relacionats

Talls de veu relacionats

Declaracions del president de la Generalitat, Carlos Mazón