Presidència
Falles

Més de 16.000 persones s’apunten en un sol dia al sorteig impulsat per la Generalitat per a veure les ‘mascletaes’ de Falles des del Palau de les Comunicacions

19/02/2024
  • Cent persones al dia podran disfrutar de l’espectacle pirotècnic
  • La web estarà oberta fins al 23 de febrer i el sorteig de les persones seleccionades se celebrarà el pròxim 26 de febrer
     

La Generalitat obrirà estes Falles el Palau de les Comunicacions a la ciutadania per a veure les mascletaes que es dispararan a la plaça de l’Ajuntament entre l’1 i el 18 de març.

A través de la web mascletaperatots.gva.es se sortegen 50 invitacions diàries per a dos persones entre les sol·licituds rebudes. El termini d’inscripció s’ha obert este dilluns i, a les 13.00 hores, ja s’han rebut 16.836 sol·licituds, 30 formularis per minut. Els ciutadans poden fer la seua inscripció fins al pròxim 23 de febrer, l’únic requisit necessari és estar empadronat a la Comunitat Valenciana.

El sorteig es farà el dilluns 26 de febrer i els guanyadors rebran la notificació en el telèfon mòbil introduït en la seua sol·licitud, que indicarà el dia assignat per a assistir a la mascletà.

A més, es constituirà una llista d’espera amb la resta de les sol·licituds per als casos de desistiment, que es podrà fer des del mateix missatge rebut en el mòbil.