Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport
Esport adaptat

Vicente Barrera dona suport a la posada en marxa a Callosa de Segura d’una escola de futbol adaptat per a xiquets i jóvens de 8 a 20 anys amb discapacitat

19/02/2024
Vicente Barrera dona suport a la posada en marxa a Callosa de Segura d’una escola de futbol adaptat per a xiquets i jóvens de 8 a 20 anys amb ...

•    El vicepresident ha assistit a la firma de l’acord entre la Fundació Real Madrid, l’Ajuntament de Callosa de Segura i Las Colinas Golf & Country​​​​​​​

El vicepresident primer i conseller de Cultura i Esport, Vicente Barrera, ha assistit a la firma de l’acord de col·laboració entre la Fundació Reial Madrid, l’Ajuntament de Callosa de Segura i el Club Las Colinas Golf & Country pel qual es posarà en marxa una escola de futbol per a xiquets i jóvens amb discapacitat intel·lectual i/o funcional.

D’esta manera, Barrera mostra el suport de la Conselleria a este projecte “pioner a la Comunitat Valenciana”, amb el qual es “garantix la igualtat d’oportunitats en l’accés a l’esport educatiu i de qualitat”, i s’afavorix així mateix “l’oportunitat que oferix com a mitjà de socialització i integració d’estos xiquets en el món sociolaboral”.

En la seua intervenció, el vicepresident ha destacat “els valors que fomenta l’esport en equip com el respecte, companyonia, motivació per a l’esforç i la superació, autonomia responsable o la solidaritat”. En este sentit, ha apuntat que la iniciativa que es posa en marxa a Callosa del Segura “ajudarà enormement el desenvolupament d’estos xiquets i jóvens i els acompanyaran per a tota la vida”.

A través d’esta iniciativa, impulsada per la Fundació Reial Madrid, un total de 24 xiquets i jóvens d’entre 8 i 20 anys podran disfrutar de dos entrenaments a la setmana d’una hora de duració en el camp de futbol 7 de gespa artificial, cedit per l’Ajuntament de Callosa del Segura.

Per la seua part, el Real Madrid aportarà un total de tres entrenadors, el material esportiu i docent necessari, així com els equipaments dels participants, mentres que Las Colinas Golf & Country Club es farà càrrec dels costos associats al funcionament de l’escola durant un període de tres anys, amb possibilitat de renovació.

L’acord ha sigut firmat pel director de Relacions Institucionals del Reial Madrid, Emilio Butragueño; el primer tinent d’alcalde de Callosa de Segura, Trinitario de Guadalupe Grau; i el director d’Operacions de Las Colinas Golf Country Club, Javier Rodríguez.

 

Galeria d'imatges