Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport
Automobilisme

El Circuit Ricardo Tormo du a terme este cap de setmana el Porsche Sprint Challenge Southern Europe

21/02/2024
El Circuit Ricardo Tormo du a terme este cap de setmana el Porsche Sprint Challenge Southern Europe
  • Es tracta de la tercera cita de la temporada d’hivern per als participants de les copes monomarca de Porsche
  • Es faran dos carreres de cada una de les categories concentrades en la jornada del dissabte, 24 de febrer

El Circuit Ricardo Tormo fa la tercera cita de la temporada del Porsche Sprint Challenge Southern Europe, que culminarà el dissabte, 24 de febrer, amb un dia complet de carreres.

Es tracta de la tercera cita de la temporada d’hivern dins de la segona edició del Porsche Sprint Challenge Southern Europe dirigida a participants de les copes monomarca de Porsche, que aprofita les condicions climàtiques de Portugal i Espanya en els mesos d’hivern per a reunir quasi 50 pilots procedents de mig Europa per a competir abans de l’inici de la temporada d’automobilisme.

Els participants estan dividits en dos divisions, cada una amb dos categories. La divisió Sport inclou els pilots PRO i PRO-AM que competixen en la Porsche 911 GT3 Cup; per part seua, en la divisió Club es reunixen els pilots AM en el Porsche 911 GT3 Cup que lluiten per la victòria general i la classe GT4 per al Porsche 718 Cayman GT4 RS Clubsport i el Porsche 718 Cayman GT4 Clubsport.

En total, els pilots gaudixen de molt de temps en pista amb les proves lliures que es duran a terme el dijous 22 de febrer i divendres 23; així mateix, el dissabte 24 de febrer al matí es realitzaran els entrenaments lliures i classificatoris als quals seguiran les quatre carreres definitives entre les 13.00 i les 17.20 hores.

Els aficionats tindran l’oportunitat d’assistir a les carreres de manera gratuïta amb accés lliure a la tribuna de boxs i al pàdoc del Circuit Ricardo Tormo, que esta temporada celebra el 25 aniversari.

Galeria d'imatges