Medi Ambient, Infraestructures i Territori

Metrovalencia oferix servicis addicionals en la línia 4 del tramvia amb motiu de la celebració de Cevisama en Fira València

26/02/2024
Metrovalencia oferix servicis addicionals en la línia 4 del tramvia amb motiu de la celebració de Cevisama en Fira València
  • Del 26 de febrer a l’1 de març s’ha previst circulació en esta línia cada 20 minuts entre les 6.00 i les 22.00 hores
  • La línia 2 de metro també comunica amb el recinte firal des de l’estació de Les Carolines-Fira

 

Metrovalencia facilita del 26 de febrer a l’1 de març els desplaçaments a Fira València, a través de la línia 4 del tramvia, amb l’objectiu d’afavorir l’accés a Cevisama, Saló Internacional de Ceràmica 2024.

Durant la celebració del certamen, el servici de tramvia circula entre la parada de Doctor Lluch i la de Fira i viceversa, amb una freqüència de pas de 20 minuts en l’horari establit entre les 6.00 i les 22.00 hores.

El primer tramvia des de Beteró entra en servici a les 6.00 hores, mentres que des de Doctor Lluch ho fa a les 6.30 hores. L’últim des d’esta estació és a les 21.29 hores. Des de Fira, el primer és a les 6.40 hores, mentres que l’últim transport s’oferix a les 22.19 hores.

Amb la finalitat d’agilitzar el servici, tots els tramvies que facen el recorregut fins a la Fira de Mostres ho indicaran en el rètol de destinació situat en la capçalera de la unitat.

Juntament amb el tramvia, també es pot accedir a Fira València en desplaçar-se fins a l’estació Les Carolines/Fira de la línia 2 de Metrovalencia.

Els horaris es poden consultar en la pàgina web i en el telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client 900 46 10 46, així com en l’app oficial de Metrovalencia.

 

Galeria d'imatges