Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport
IVC Música

L’IVC tanca els espectacles programats a Castelló de la Plana dins del circuit Sonora 2024 amb el concert de la cantautora Clara Andrés

26/02/2024
L’IVC tanca els espectacles programats a Castelló de la Plana dins del circuit Sonora 2024 amb el concert de la cantautora Clara Andrés
  • L’actuació se celebra el dimecres 28 de febrer, a les 20.00 hores, al Museu de Belles Arts de Castelló
  • Sonora programa 14 concerts de grups i solistes valencians de setembre a març a Guardamar del Segura, Geldo, Castelló de la Plana i Alacant

 

L’Institut Valencià de Cultura (IVC) tanca la setmana que ve els espectacles programats a Castelló de la Plana en l’actual edició del circuit musical Sonora amb l’actuació de la cantautora valenciana Clara Andrés al Museu de Belles Arts de Castelló.

El dimecres 28 de febrer a les 20.00 hores, Clara Andrés presenta Capfico, el seu guardonat últim treball, creat en col·laboració amb Estela Tormo.

Construït com un diàleg entre les dos compositores, es tracta d’una immersió en l’univers musical i íntim de la cantautora valenciana que deriva cap a noves textures sonores i proposa un joc entre el que hi ha dins i el que hi ha fora, entre estar present i estar amagat, com una capbussada en l’aigua.
Esta edició del circuit Sonora conclourà amb Funkiwis i Jazzwoman en un concert doble al Paranimf de la Universitat d’Alacant el 13 de març.

El circuit

El circuit Sonora porta per tota la Comunitat Valenciana grups i solistes que van resultar guanyadors o finalistes a l’anterior edició dels Premis Carles Santos de la Música Valenciana. Enguany, Sonora continua amb el format posat en marxa en les anteriors edicions i fa parada en quatre localitats, amb diferents concerts durant un mes en cada una.

Així, les capitals culturals valencianes 2023, Guardamar del Segura i Geldo, van acollir a final de setembre i octubre diferents propostes musicals de tots els estils, des de música familiar fins a jazz, rock o cançó d’autor, amb un format de festival on en un sol dia es van succeir diferents espectacles.

Al gener i febrer, Sonora és present a Castelló de la Plana amb concerts a l’Auditori i al Museu de Belles Arts, un espai que es va incorporar l’any passat a la programació amb una molt bona acollida per part del públic.

El circuit conclourà al març a Alacant, de nou amb dos espais de celebració: el Teatre Arniches i el Paranimf de la Universitat d’Alacant.

Els artistes que formen part d’esta tercera edició de Sonora són Nacho Casado, Smoking Souls, Dani Miquel, Noèlia Llorens ‘Titana’, Sedajazz, Screaming Pillows, Marala, Ciudad Jara, Identidade, Clara Andrés, Ales Cesarini, Xavi Sarrià, Funkiwis i Jazzwoman.

La imatge gràfica apel·la a la transició de l’hivern a la primavera, representada per l’evolució d’unes flors i ha sigut dissenyada per l’estudi Sur+Sur, amb il·lustracions d’Àfrica Pitarch, i l’espot del circuit és de Tresdeu Media.

Tota la programació de Sonora es pot consultar en la web, en la qual també es poden comprar les entrades, que o bé són gratuïtes o tenen un preu simbòlic de 3 a 6 euros.

Galeria d'imatges