Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport
Les Arts és Dansa

Les Arts recupera els dies 5, 6 i 7 d’abril les funcions postposades del ballet ‘El contrabandista’

26/02/2024
  • Antonio Najarro rescata dos ballets que la mítica ballarina Antonia Mercé va estrenar a París: El contrabandista, d’Esplá, i Sonatina, d’Halffter
  • Les Arts i la Fundació Juan March coproduïxen este espectacle que, després del seu èxit a Madrid, es representa al Teatre Martín i Soler

 

El Palau de les Arts Reina Sofia recupera els dies 5, 6 i 7 d’abril les funcions d’El contrabandista postposades pel dol oficial decretat per la Generalitat amb motiu de l’incendi en els edificis residencials del barri de Campanar a la ciutat de València.

D’esta manera, les entrades adquirides per a estes representacions seran vàlides per a les noves dates sense necessitat de bescanvi o cap tràmit d’acord amb la correspondència següent.

Les entrades del dia 23 permetran l’accés el dia 5 d’abril i, de manera, correlativa les del dissabte 24 serviran per a la funció del dia 6, mentres que les localitats del 25 seran vàlides per a l’última sessió de l’espectacle el dia 7 d’abril.

Les Arts i la Fundació Juan March col·laboren en esta nova producció, en la qual es recuperen els ballets, Sonatina, d’Ernesto Halffter, i El contrabandista, de l’alacantí Óscar Esplá en un espectacle dirigit i coreografiat per Antonio Najarro.

Les Arts recorda que, en cas de no poder assistir a la representació assignada, els interessats poden sol·licitar un canvi de data fins a les 17.00 hores del dissabte, 2 de març, en el formulat habilitat en la pàgina web de Les Arts. Per a qualsevol dubte o consulta, Les Arts posa a la disposició dels afectats el telèfon 961 975 00 i el correu electrònic info@lesarts.com.