Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport
Institut Valencià d’Art Contemporani

L’IVAM estarà en l’espai ArtsLibris de la Fira Internacional d’Art Contemporani ARCOmadrid 2024 amb una mostra de la seua línia editorial

27/02/2024
L’IVAM estarà en l’espai ArtsLibris de la Fira Internacional d’Art Contemporani ARCOmadrid 2024 amb una mostra de la seua línia editorial
  • El museu valencià presentarà les publicacions de les exposicions ‘Trascity’ d’Alberto Feijóo i del projecte d’art jove ‘Art i Context’

L’Institut València d’Art Modern (IVAM) estarà present de nou en la Fira Internacional d’Art Contemporani d’Espanya, ARCOmadrid 2024, amb una selecció de les seues publicacions més recents dins de l’espai reservat per a ArtsLibris, la Fira Internacional del Llibre d’Artista, el Fotollibre i l’Autoedició.

En el marc de la fira, l’IVAM presentarà el dissabte, 9 de març, a les 17.00 hores, les publicacions de dos dels seus últims projectes. En primer lloc, l’artista Alberto Feijoo i el dissenyador Jaime del Corro presentaran el catàleg de l’exposició ‘Trascity’ del creador alacantí.

A continuació, Ali Maderuelo i Julia Castelló, comissaris d’‘Art i Context’, presentaran una publicació que reunix les creacions de la primera edició d’este programa d’art jove en el qual van participar Diego Navarro i Darío Alva, Claudia Dyboski, Marina González Guerreiro, Álvaro Porras i M Reme Silvestre.

Dins de la selecció de publicacions, que es podrà veure en ArtsLibris del 6 al 10 de març, hi haurà una vintena de títols com a mostra del treball editorial i d’investigació realitzat per l’IVAM.

Destaquen, entre altres, publicacions sobre artistes valencians com Carmen Calvo, Mar Arza, Ana Penyas, Jordi Teixidor, Guillermo Ros o Miguel Benlloch; catàlegs entorn de la col·lecció del museu com ‘La fotografia al mig’; i projectes recents com el de Grup ZERO, ‘Un contínuum comú’ i ‘Art en una terra erma’.

Els catàlegs de l’IVAM que viatgen enguany a ARCO permeten acostar-se també a l’obra de Teresa Lanceta, Premi Nacional d’Arts Plàstiques 2023, i a altres artistes nacionals i internacionals com Asunción Molins o Anna Boghiguian.

En ArtsLibris l’IVAM també mostrarà alguns dels seus cartells amb peces de l’exposició ‘popular’ o d’obres emblemàtiques de la col·lecció del museu, com ara ‘Dona davant l’espill’ de Julio González, entre altres.

Amb la seua presència en ARCOmadrid, com a lloc de trobada per a les arts, l’IVAM contribuïx a la difusió de la creació valenciana i oferix el seu suport al sector artístic de la Comunitat Valenciana.

 

Galeria d'imatges