Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport
Racing Legends

El Circuit Ricardo Tormo comptarà amb la participació de dotze campions del món en l’homenatge a Aspar

27/02/2024
El Circuit Ricardo Tormo comptarà amb la participació de dotze campions del món en l’homenatge a Aspar
  • Jorge Martínez Aspar rebrà este cap de setmana l’homenatge del Circuit  Ricardo Tormo
  • Prop de mil vehicles clàssics es donaran cita al traçat de Cheste per a la desena edició del Racing Legends

 

El Circuit Ricardo Tormo celebra este cap de setmana la desena edició del Racing Legends, la major concentració de vehicles clàssics de la Comunitat Valenciana, que retrà homenatge al pilot valencià Jorge Martínez Aspar. A més del quatre vegades campió del món d’Alzira, altres dotze pilots amb títols mundials assistiran durant del cap de setmana als esdeveniments programats, en els quals s’espera que participen prop de mil vehicles clàssics.

Els valencians Manuel ‘Champi’ Herreros, Nico Terol i Jaume Masià no es perdran la cita i, a més, els pilots que han aconseguit el títol amb l’Aspar Team tindran el seu moment estel·lar durant la jornada del diumenge, 3 de març.

D’altra banda, els espanyols Julián Simón, Álvaro Bautista i Albert Arenas i l’hongarés Gabor Talmacsi participaran en una xarrada juntament amb Nico Terol i el mateix Aspar el diumenge, 3 de març, a partir de les 13.00 hores al Teatre del Pàdoc, un gran escenari obert a tots els assistents.

A més, els italians Eugenio Lazzarini i Pier Paolo Bianchi, tres vegades campions cada un, acompanyaran Jorge Martínez Aspar i JaimeAlguersuari en una altra xarrada programada per al dissabte, 2 de març, a les 13.00 hores, amb la participació d’altres campions del món com Carlos Checa o Álex Crivillé, en la qual també s’espera la participació de Sete Gibernau.

Álex Barros

El pilot de Sao Paulo Álex Barros, participant en 245 carreres en la categoria reina entre 1991 i 2005 i guanyador del Gran Premi de la Comunitat Valenciana de l’any 2002, serà també protagonista en el Racing Legends. Així, el diumenge 3 de març al matí deixarà impreses les seues petjades al Passeig de la Fama del Circuit  Ricardo Tormo, situat en l’accés principal.

Les entrades per a assistir al Racing Legends estan ja a la venda en la pàgina web oficial del Circuit  Ricardo Tormo.

Galeria d'imatges