Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport
Racing Legends

El Circuit Ricardo Tormo nomenarà ‘llegenda del Circuit’ al quatre vegades campió del món Jorge Martínez Aspar

28/02/2024
El Circuit Ricardo Tormo nomenarà ‘llegenda del Circuit’ al quatre vegades campió del món Jorge Martínez Aspar
  • Aspar, en la seua faceta com a pilot, i el Team Aspar seran els temes centrals de la X edició del Racing Legends que celebra dissabte i diumenge
  • El Circuit oferix un sol tipus d'entrada amb accés a pàdoc i a alguns boxs

El Circuit Ricardo Tormo homenatjarà el quatre vegades campió del món Jorge Martínez Aspar en el Racing Legends que celebra el dissabte, 2 de març, i diumenge, 3 de març.

El pilot valencià, que serà nomenat llegenda del Circuit, ha volgut “animar tota l’afició a vindre el cap de setmana al Racing Legends, perquè veuran una grandíssima col·lecció de motos antigues, cotxes de competició i clàssics i moltíssims campions del món”.

El fundador de l’Aspar Team s’ha mostrat “molt orgullós i molt feliç que este 25 aniversari del Circuit comence amb el Racing Legends i amb mi. Sentir-me estimat a casa crec que és el més bonic. És una alegria enorme que en este 25 aniversari el Circuit em nomene llegenda”.

L’activitat del dissabte se centrarà en la figura de Jorge Martínez Aspar com a pilot: els seus inicis, dels quals enguany es complixen ja 45 anys, els seus quatre títols mundials, la icònica foto del seu doblet en 1988, els seus rivals i les anècdotes de la seua carrera.

Així, Aspar eixirà a la pista a fer una volta d’honor i pilotarà la Bultaco Streaker amb la qual va competir per primera vegada. L’acompanyaran en eixa volta d’honor els jóvens pilots de l’escola KSB que el valencià lidera.

Posteriorment, Aspar pujarà a l’escenari central del pàdoc juntament amb llegendes com Álex Crivillé, Eugenio Lazzarini, Carlos Checa, Jaime Alguersuari o Sete Gibernau, moment en el qual rebrà l’homenatge del Circuit i serà proclamat llegenda.

En la jornada del diumenge, 3 de març, el centre d’atenció serà el treball de Jorge Martínez Aspar al capdavant de l’Aspar Team, un equip que suma una infinitat d’èxits internacionals.

El fundador de l’equip rodarà durant el matí amb la CFMOTO amb la qual l’equip iniciarà la setmana que ve el Campionat del Món de Motociclisme a Qatar. L’acompanyaran els campions de l’Aspar Team, Álvaro Bautista, Julián Simón, Gabor Talmacsi, Nico Terol, Albert Arenas i Izan Guevara en una conferència moderada per Nico Abad.

“En un Gran Premi és molt difícil accedir i poder estar amb la gent. Ací el públic pot tocar els campions, poden fer-nos preguntes quan estem en l’escenari”, ha explicat Aspar.

Per a assistir a la desena edició del Racing Legends només hi ha un tipus d’entrada, un accés lliure a pàdoc i a tribuna de boxs que, a més, permet l’entrada a alguns boxs. Eixes entrades estan a la venda en la pàgina web oficial del Circuit Ricardo Tormo.

Galeria d'imatges