Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori
Transport públic

Metrovalencia obri les instal·lacions de València Sud al Col·legi San Juan Bautista de Torrent

28/02/2024
Metroescola
  • L’activitat Metroescola pretén acostar als escolars el funcionament de la xarxa i els beneficis de l’ús del transport públic
  • Alumnes i professors de tercer de Primària han conegut les característiques de la xarxa, dels tallers i el funcionament d’una unitat

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha acollit hui una nova visita educativa inclosa en el programa Metroescola, amb la participació del Col·legi San Juan Bautista de Torrent.

Prop de 50 alumnes i professors del tercer curs de Primària d’este centre han protagonitzat esta activitat educativa, que té com a objectiu que els escolars coneguen el funcionament de la xarxa i els beneficis de l’ús del transport públic.

La visita ha començat a l’estació de València Sud, a la qual han arribat des de Torrent Avinguda. A les instal·lacions d’FGV se’ls ha explicat com funciona Metrovalencia, el tipus d’estacions i parades que hi ha i els trens i tramvies de què disposa.

El grup ha pogut conéixer els tallers i, posteriorment, ha accedit a una de les unitats estacionades a València Sud per a conéixer com funciona i rebre una sèrie d’indicacions bàsiques sobre normes de comportament en el seu interior.

Metroescola és una activitat gratuïta que organitza FGV i està dirigida als escolars pertanyents al cicle de Primària. Estes visites educatives es presenten com un complement del procés de formació dels alumnes i permeten destacar la importància que té el transport públic en el desenvolupament sostenible de les grans ciutats com a alternativa al vehicle privat.

Galeria d'imatges