Agricultura, Ramaderia i Pesca
Pesca

Agricultura expressa el seu suport als pescadors que van naufragar després de l’incendi del seu vaixell en la costa de Castelló

28/02/2024
Agricultura expressa el seu suport als pescadors que van naufragar després de l’incendi del seu vaixell en la costa de Castelló
  • El director general de Pesca es reunix amb els mariners afectats per a transmetre’ls el suport del Consell

La Conselleria d’Agricultura, Ramaderia i Pesca ha expressat el seu suport als pescadors que ahir van naufragar a conseqüència de l’incendi i el posterior enfonsament de l’embarcació en la qual pescaven en la costa de Castelló.

El director general de Pesca, Francisco Espinós, ha mantingut una reunió amb els mariners, als qui ha transmés el suport del Consell i ha lamentat la desgràcia que han patit. També els ha oferit ajuda de la Conselleria en la tramitació de la nova documentació.

Així mateix, ha agraït a les persones i les institucions que han participat en el salvament la seua ràpida actuació, la qual cosa ha permés salvar amb vida els tripulants i que es troben en perfecte estat de salut.

Espinós ha indicat que este accident suposa un colp a la ja, per si mateix, delicada situació per la qual passa el sector de la pesca a la Comunitat Valenciana.

Galeria d'imatges