Presidència
Programació per a la ciutadania

El Palau de la Generalitat obri les portes amb motiu de la celebració de les Falles

28/02/2024
  • Del 2 al 14 de març es pot visitar l’edifici, seu de Presidència de la Generalitat
  • A més, al Palau de Comunicacions 1800 persones contemplaran la mascletà de la plaça de l’Ajuntament

 

El Palau de la Generalitat obri les portes amb motiu de la celebració de les Falles perquè els ciutadans puguen conéixer l’històric edifici del carrer Cavallers, seu de la Presidència de la Generalitat.

Des del dia 2 i fins al 14 de març, en horari de 10.00 a 12.00 hores i de 16.00 a 19.00 hores, els ciutadans podran accedir sense cita prèvia a l’interior d’edifici i recórrer el Pati Gòtic, el Saló Daurat i les altres dependències visitables del Palau.

Dins de les diferents activitats programades, enguany es projectarà la imatge del cartell anunciador de Falles de la Generalitat sobre la façana del Palau de Torre Vella i carrer de Cavallers del Palau. La projecció es podrà contemplar des del 14 al 18 de març, els dos inclusivament, amb horari de 19.00 a 00.30 hores.

El cartell de Falles 2024 ha sigut elaborat per Silvia Casanova, de l’Estudio Juárez Casanova i representa una escena simbòlica on el concepte de participació és l’eix vertebrador. Així mateix, s’ha volgut donar protagonisme a l’Ofrena perquè és un dels esdeveniments més acolorits i ple de sentiments de la festa on preval el que és emocional, humà i afectiu.

Èxit de la iniciativa ‘mascletaperatots.gva.es’

D’altra banda, el Palau de les Comunicacions obrirà dos plantes per a allotjar les persones que hagen resultat guanyadores del sorteig efectuat per la Generalitat per a contemplar les mascletaes. Estes visites tindran lloc de l’1 al 18 de març.

La web ‘mascletaperatots.gva.es’, habilitada enguany per primera vegada pel Govern Valencià, ha rebut més de 65.000 inscripcions per a participar en el sorteig de 50 invitacions diàries per a dos persones per a veure les mascletaes des del Palau de les Comunicacions. En total, 1.800 ciutadans disfrutaran de l’espectacle de pólvora que es llança des de la plaça de l’Ajuntament.

Galeria d'imatges