Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori
Transport públic

Metrovalencia oferix servici de tramvia este cap de setmana per a acudir al Saló del Còmic

29/02/2024
Metrovalencia oferix servici de tramvia este cap de setmana per a acudir al Saló del Còmic
  • De l’1 al 3 de març se celebra el certamen en Fira València
  • Les freqüències de pas seran de 20 minuts el divendres i entre 30 i 40 minuts el cap de setmana

 

Metrovalencia facilitarà entre l’1 i 3 de març els desplaçaments a Fira València en la línia 4 del tramvia amb l’objectiu de facilitar la mobilitat per a les persones que acudisquen al Saló del Còmic de València.

Durant la celebració del certamen, el servici de tramvia circularà entre la parada de Doctor Lluch i la de Fira i viceversa, amb una freqüència de pas de 20 minuts el divendres entre les 6.00 i les 22.00 hores. El dissabte i diumenge la freqüència serà entre 30 i 40 minuts en l’horari establit des de les 6.00 fins a les 23.00 hores.

El divendres dia 1, el primer tramvia des de Beteró eixirà a les 6.00 hores, mentres que des de Doctor Lluch entrarà en servici a les 6.30 hores i des de Fira l’últim transport s’oferirà a les 22.19 hores.

El dissabte dia 2, el primer comboi des de Doctor Lluch eixirà a les 6.00 hores i l’últim des de Fira a les 22.19 hores. El diumenge dia 3, la primera unitat del tramvia iniciarà el seu recorregut des de Doctor Lluch a les 7.20 hores i a les 22.19 hores ho farà l’últim des de la parada de Fira.

Amb la finalitat d’agilitzar el servici, tots els tramvies que facen el recorregut fins a la Fira de Mostres ho indicaran en el rètol de destinació situat en la capçalera de la unitat. Juntament amb el tramvia, també es pot accedir a Fira València, desplaçant-se fins a l’estació Les Carolines/Fira de la línia 2 de Metrovalencia.

Tots els usuaris que vulguen ampliar la informació d’horaris i freqüències d’este servici poden consultar en la pàgina web de Metrovalencia i en el telèfon gratuït d’informació i atenció al client 900 46 10 46, així com en l’app oficial de Metrovalencia.

Galeria d'imatges