Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori
Transporte público

TRAM d’Alacant modifica el dissabte 2 de març el servici entre Altea i Calp per proves tècniques en els viaductes de l’Algar i Mascarat

29/02/2024
TRAM d’Alacant modifica el dissabte 2 de març el servici entre Altea i Calp per proves tècniques en els viaductes de l’Algar i Mascarat
  • El trajecte des d’Altea fins a Calp, passant per Garganes, es farà el dissabte amb autobús entre les dos estacions entre les 8.00 i 13.00 hores
  • Els baixadors de Cap Negret i Olla Altea quedaran sense servici fins a la finalització dels treballs

 

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) oferirà servici d’autobús entre les estacions d’Altea i Calp el dissabte 2 de març, entre les 8.00 i les 13.00 hores, amb motiu dels treballs de monitoratge previstos en els viaductes de l’Algar i Mascarat.

Les proves tècniques previstes obliguen a tancar temporalment eixa jornada la circulació ferroviària entre les estacions de Garganes i Calp de la línia 9 (Benidorm-Dénia) del TRAM d’Alacant.

Les persones usuàries que viatgen fins a Garganes ho podran fer amb tren, mentres que els passatgers i passatgeres que vulguen continuar el trajecte en direcció Dénia hauran de transbordar a un autobús anteriorment a Altea. En el sentit contrari, hauran de fer el mateix des de Calp.

La parada d’autobús a Altea se situarà a l’N-332 al carrer La Mar i la de Calp enfront de l’estació, mentres que els baixadors de Cap Negret i Olla Altea quedaran sense servici a primera hora del matí, coincidint amb els treballs de l’Algar, i es recuperarà quan estos concloguen a les 11.15 hores aproximadament.

Abans de l’obertura s’establirà una parada d’autobús, tant en sentit ascendent com descendent, al carrer Catarroja, pròxima a la parada de Garganes.
Les arribades i eixides dels trens afectats mantindran els horaris establits, mentres que l’eixida dels autobusos es realitzarà una vegada efectuats els transbords entre tren i autobús.

Els usuaris poden obtindre més informació en la pàgina web de TRAM d’Alacant, en el telèfon d’atenció al client 900 72 04 72, @tramdealacant i en l’app oficial de TRAM d’Alacant.

Galeria d'imatges