Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori
Transport públic

Metrovalencia oferix servicis especials per les ‘mascletaes’ del cap de setmana i la Cavalcada del Ninot

01/03/2024
Viatgers Falles
  • El reforç en les línies de metro els dies 2 i 3 per a l’espectacle pirotècnic a la plaça de l’Ajuntament serà de 12.00 a 15.30 hores
  • El servici nocturn del dissabte 2 facilitarà la tornada de la tradicional desfilada de carrosses i disfresses
  • La celebració ajornada de la Crida a este diumenge comptarà amb tramvies a doble composició i un servici addicional en acabar l’acte

Metrovalencia oferix els dies 2 i 3 de març reforços de les línies de metro per a les mascletaes del cap de setmana de les Falles 2024. Per la seua banda, els tramvies aniran a doble composició per a duplicar el seu nombre de places i facilitar la comoditat dels usuaris.

D’esta manera, durant este cap de setmana, i a fi de facilitar el desplaçament als milers de persones que acudiran a la plaça de l’Ajuntament per a gaudir de les mascletaes, es reforçarà el servici de 12.00 a 15.30 hores cap a les estacions més cèntriques de la xarxa.

A més, les línies 1 (Bétera/Castelló), 2 (Llíria / Torrent Avinguda) i 9 (Alboraia Peris Aragó / Riba-roja de Túria) tindran reforç d’unitats entre les 10.30 hores i 21.00 hores. Al seu torn, la línia 1 ampliarà el recorregut en diverses circulacions fins a Picassent.

D’altra banda, gràcies al servici nocturn dels caps de setmana, la nit del dissabte 2 els passatgers podran tornar als seus domicilis una vegada conclosa la Cavalcada del Ninot i desplaçar-se fins als distints punts de la ciutat on es dispararan diverses mascletaes.

La Crida, el diumenge

La suspensió diumenge passat, 25 de febrer, de la Crida per la tragèdia dels habitatges incendiats a Campanar ha provocat que el tradicional inici de les festes se celebre este diumenge 3 de març.

Metrovalencia ha establit que totes les unitats de tramvia de la línia 4 circulen eixa vesprada en composicions dobles per a oferir un nombre més gran de places. A més, en acabar l’acte, s’incorporarà un tramvia a la circulació entre Pont de Fusta i Vicent Andrés Estellés per a la tornada dels assistents a este acte.

Per a qualsevol consulta, els clients i clientes poden telefonar al telèfon 900 46 10 46 o consultar la informació en la pàgina web de Metrovalencia. A més, la comunicació es pot establir a través de les xarxes socials de Facebook, Twitter ​​​​​​​ i l’app oficial de Metrovalencia.

Galeria d'imatges