Agricultura, Ramaderia i Pesca
Agricultura

Aguirre mostra la seua “màxima col·laboració” a l’FVMP per a dur a terme “accions coordinades” en benefici del sector primari valencià

01/03/2024
Aguirre mostra la seua “màxima col·laboració” a l’FVMP per a dur a terme “accions coordinades” en benefici del sector primari valencià
  • El conseller participa en la reunió de constitució de la comissió de treball Agricultura, Ramaderia i Pesca de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP)

El conseller d’Agricultura, Ramaderia i Pesca, José Luis Aguirre, ha oferit a la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP) la “màxima col·laboració i interlocució” de la Conselleria per a aconseguir el benefici del sector primari valencià.

Aguirre ha destacat que posar en funcionament la comissió resulta “clau perquè sou els ulls i les orelles de l’administració en cada municipi”. Així ho ha manifestat durant la reunió de constitució de la comissió de treball Agricultura, Ramaderia i Pesca, en la qual també ha participat la presidenta de l’FVMP, Rocío Cortés i representants de l'acabat de crear òrgan de participació.

En este sentit, ha mostrat la seua disposició per a “treballar conjuntament i aconseguir una coordinació total amb ajuntaments i mancomunitats que permeta ajudar els regants, cooperatives i productors, explotacions ramaderes i a tot el sector primari en general”.

El conseller d’Agricultura ha definit esta comissió com a “fonamental per a escoltar el sector i poder atendre les seues necessitats i desenvolupar accions que beneficien els agricultors, ramaders i pescadors de la Comunitat Valenciana”.

L’FVMP ha estructurat les seues comissions de treball per al mandat 2023-2027 d’acord amb les competències de les conselleries en les quals s’organitza la Generalitat, i pretén que servisquen de fòrum de debat, discussió i participació sobre qüestions que afecten directament els municipis de la Comunitat Valenciana.

Amb això perseguixen facilitar la interlocució i connexió en totes les matèries que són competència autonòmica, però que afecten les entitats locals de la Comunitat Valenciana.

 

Galeria d'imatges