Presidència

L’Hemisfèric celebra la biodiversitat del planeta amb la nova pel·lícula ‘Animal Kingdom’

01/03/2024
L’Hemisfèric celebra la biodiversitat del planeta amb la nova pel·lícula ‘Animal Kingdom’
  • Aus, insectes, peixos, rèptils, amfibis i mamífers protagonitzen esta producció que convida a fer un viatge per tot el planeta 

L’Hemisfèric de la Ciutat de les Arts i les Ciències oferix des d’este divendres 1 de març la pel·lícula en format fulldome 2D Animal Kingdom, un documental de naturalesa que celebra la biodiversitat que hi ha en el planeta a través de sis famílies del regne animal, des d’insectes fins a aus i mamífers, insectes, amfibis i peixos.

Recomanada per a tots els públics, la pel·lícula permet l’espectador conéixer l’entorn i algunes de les curiositats d’animals com ara escarabats piloters, pingüins, papallones, cocodrils, elefants, anemones o balenes.

Animal Kingdom presenta així animals de tot el món i explora les formes en què l’ésser humà pot ajudar a protegir-los. A través d’imatges espectaculars de la naturalesa, des de boscos nevats a la sabana africana fins al fons dels oceans, la pel·lícula explica com són els seus habitants i respon a les preguntes simples, però importants que formen la base del nostre coneixement sobre el món animal.

La producció és un viatge extraordinari que transporta l’audiència a plena naturalesa a través d’estes sis fascinants famílies del regne animal, que ajuden a mantindre l’equilibri i el funcionament del planeta.

Esta nova pel·lícula amplia l’oferta de l’Hemisfèric de grans documentals dedicats a la naturalesa entre els quals destaquen Oceans i Amazon Adventure i sobre ciència, com Secrets of the Univers, en el qual l’espectador es pot endinsar en el gran col·lisionador d’hadrons del CERN. Per a públic familiar, en fulldome 3D, L’escull encantat: Kaluoka’hina relata una divertida aventura plena d’humor i Caminant entre dinosaures 3D, recomanada a partir de 7 anys.

Galeria d'imatges