Sanitat

El Consell aprova un acord marc per al subministrament de material d’extracció al buit als centres sanitaris públics

05/03/2024
  • El pressupost total ascendix a més de 26 milions d’euros
  • Es tracta d’autoritzar la compra centralitzada de material sanitari, com ara flascons i tubs d’extracció de sang i orina, porta-tubs, agulles i agulles d’ales de seguretat per a l’extracció de sang al buit

​​​​​​​El Ple del Consell  ha autoritzat un acord marc per a la compra centralitzada destinada als centres sanitaris de l’àmbit de la sanitat pública valenciana de material sanitari d’extracció al buit, com ara flascons i tubs d’extracció de sang i orina, porta-tubs, agulles i agulles d’ales de seguretat.

L’acord té per objecte la selecció d’empreses que subministraran este material, la fixació de preus i l’establiment de les bases que regiran els contractes.

El pressupost total ascendix a més de 26 milions d’euros i inclou el contracte de subministrament per a dos anys, les possibles pròrrogues per a altres dos anys i l’import del 20 % del preu del contracte per a atendre les modificacions previstes.

Esta licitació s’inclou en el pla d’actuació de la Conselleria de Sanitat per a obtindre preus adequats i productes de qualitat i amb això l’eficiència de les compres públiques, en optimitzar els mecanismes que preveu la Llei de contractes del sector públic.

Els beneficiaris d’este acord marc són, d’una banda, els centres sanitaris dependents de la Conselleria, les empreses licitadores que, en participar en convocatòries centralitzades, poden accedir a majors oportunitats de negoci en un únic procediment i, en definitiva, les persones usuàries finals, tant professionals com pacients, que accedixen als productes de major qualitat en el mercat.