President
Incendi la Vila Joiosa

Carlos Mazón trasllada el suport de la Generalitat per a atendre les necessitats dels afectats per l’incendi de la Vila Joiosa

04/03/2024
Carlos Mazón trasllada el suport de la Generalitat per a atendre les necessitats dels afectats per l’incendi de la Vila Joiosa
  • Agraïx als servicis públics d’emergències, protecció civil i equips sanitaris la ràpida actuació
  • Lamenta la defunció de les tres persones a conseqüència d’este incendi i trasllada les seues condolences i la seua solidaritat a totes les persones afectades
  • La Generalitat decreta tres dies de dol per l’incendi de la Vila Joiosa
  • El president de la Generalitat es desplaça a la Vila Joiosa  per a comprovar la situació després de l’incendi produït en un edifici que ha ocasionat tres víctimes mortals

 

La Vila Joiosa.

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha traslladat el suport de la Generalitat per a atendre les necessitats de les persones afectades per l’incendi de la Vila Joiosa.

El president s’ha desplaçat fins al municipi per a comprovar la situació provocada per l’incendi que ha afectat un edifici d’habitatges a la Vila Joiosa.

El cap del Consell ha lamentat profundament la defunció de les tres persones a conseqüència d’este incendi i ha traslladat les seues condolences i la seua solidaritat a totes les persones afectades.

El president ha posat a la disposició de l’Ajuntament de la Vila Joiosa i la Diputació d’Alacant els recursos de la Generalitat per a coordinar, a través del consistori, l’atenció a les famílies afectades per l’incendi. Mazón ha explicat que “s’analitzarà juntament amb l’ajuntament totes les necessitats de les persones afectades perquè al més prompte possible es puga tornar a la normalitat”.

Així, la Generalitat ha posat a la disposició de l’Ajuntament de la Vila Joiosa un habitatge públic al municipi de Benidorm per a acollir la família contigua al pis on es va produir l’incendi i que esta nit ha estat allotjada en un hotel, sense descartar que poguera haver-hi alguna necessitat més de reallotjament de persones afectades.

A més, ha avançat que la Generalitat decreta tres dies de dol oficial per les víctimes de l’incendi de l’edifici de la Vila Joiosa.

Mazón ha agraït la rapidesa de tots els servicis públics d’emergències, protecció civil i equips sanitaris. El cap del Consell ha destacat la coordinació de tots els servicis i la reacció immediata dels parcs de bombers de Benidorm i Sant Vicent del Raspeig del Consorci Província de Bombers, les policies locals de la Vila Joiosa, Finestrat i Benidorm, Guàrdia Civil, membres de protecció civil i equips sanitaris.

 

Galeria d'imatges

Vídeos relacionats

Talls de veu relacionats

President de la Generalitat, Carlos Mazón