Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori
Transport públic

Metrovalencia facilita la mobilitat per a acudir amb tramvia a Forinvest a Fira València

05/03/2024
Fira València
  • Els dies 6 i 7 de març se celebra el Fòrum-Exposició de Productes i Servicis Financers, Inversions, Assegurances, Fiscalitat i Solucions Tecnològiques del Sector
  • La freqüència de pas serà de 20 minuts tots els dies entre les 6.00 i les 22.00 hores

Metrovalencia oferix els dies 6 i 7 de març desplaçaments a Fira València en la línia 4 del tramvia amb l’objectiu de facilitar la mobilitat per a les persones que acudisquen al Fòrum-Exposició Internacional de Productes Financers, Inversions, Assegurances, Fiscalitat i Solucions Tecnològiques per al Sector (Forinvest).

Durant la celebració del certamen, el servici de tramvia circularà entre la parada de Doctor Lluch i la de Fira i viceversa, amb una freqüència de pas de 20 minuts en l’horari establit entre les 6.00 i les 22.00 hores.

El primer tramvia eixirà des de Beteró a les 6.00 hores i a les 6.30 hores des de la de Doctor Lluch. L’últim eixirà des de Doctor Lluch a les 21.29 hores. Des de la parada de Fira, el primer serà a les 6.40 hores i l’últim a les 22.19 hores.

Amb la finalitat d’agilitzar el servici, tots els tramvies que facen el recorregut fins a la parada de Fira a la Fira de Mostres ho indicaran en el rètol de destinació situat en la capçalera de la unitat. Juntament amb el tramvia, també es pot accedir a Fira València desplaçant-se fins a l’estació Les Carolines/Fira de la línia 2 de Metrovalencia.

Tots els usuaris que vulguen ampliar la informació d’horaris i freqüències d’este servici poden telefonar al 900 46 10 46 d’Atenció al Client de Metrovalencia. Esta informació també està disponible en la pàgina web de Metrovalencia, en @metrovalencia, en facebook/metrovalencia.fgv i en l’app oficial de Metrovalencia.

Galeria d'imatges