Justícia i Interior

La Policia de la Generalitat rep la visita de les falleres majors de València i les seues corts d’honor

06/03/2024
La Policia de la Generalitat rep la visita de les falleres majors de València i les seues corts d’honor
  • Elisa Núñez agraïx a les falleres majors esta visita que suposa “el reconeixement recíproc dels dos vessants de la festa que es necessiten i es volen”

La unitat adscrita a la Generalitat del Cos Nacional de Policia ha rebut este matí, a la seua seu de Pont de Fusta, les falleres majors de València, les seues corts d’honor i una representació de la Junta Central Fallera.

En l’acte han estat presents la consellera de Justícia i Interior, Elisa Núñez, i la comissària cap de la Policia de la Generalitat, Marisol Conde.

Amb esta visita, que s’emmarca en el calendari de festejos fallers, s’ha volgut agrair a la Policia de la Generalitat la seua labor i implicació en la seguretat de les Falles. La consellera ha aprofitat per a felicitar la unitat adscrita en el seu 200 aniversari i ha destacat la participació dels agents “complint amb les seues obligacions, amb el seu deure, fent allò que millor saben, fent un treball discret, efectiu i apareixent en primera línia només i quan siga necessari”.

Així mateix, Elisa Núñez, ha destacat que “com a consellera i també com a fallera esta visita suposa un reconeixement recíproc entre eixos dos vessants de la festa que es necessiten i es volen i s’emparen l’un a l’altre”.

 

Galeria d'imatges