Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori
Transport públic

Metrovalencia ampliarà el servici nocturn de cap de setmana per a facilitar la mobilitat pels concerts de Falles

07/03/2024
Falleres
  • Els metros i tramvies circularan els dies 8 i 9 fins a les 3.30 - 4 hores de la matinada    
  • Les destinacions seran Llíria, Paterna, Bétera, Seminari, Riba-roja de Túria, Torrent Avigunda, Rafelbunyol, Marítim i Aeroport
  • Hi haurà reforç diürn de 10.30 a 21 hores el cap de setmana en L1, L2 i L9, amb especial atenció a l’hora de les mascletaes

Metrovalencia ampliarà el pròxim cap de setmana el servici nocturn fins a les 3.30 - 4 hores de la matinada (hora aproximada de pas pel centre de València) per a facilitar la mobilitat que es produirà el divendres 8 i dissabte 9 a causa de la celebració dels concerts de les Falles 2024, que se celebren a València.

El servici denominat ‘A la lluna de Metrovalencia’ el presta Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) els divendres, dissabtes i vespres de festius en el metro i tramvia fins a les 2.30 hores, que en esta ocasió es prolongarà fins a les 3.30 - 4 hores perquè els assistents als concerts puguen tornar als seus domicilis després de les actuacions.

Les destinacions més freqüents de les línies de metro seran Paterna, Seminari i Torrent Avigunda, en el cas de les línies 1 i 2, mentres que Rafelbunyol, Torrent Avinguda, Marítim i Aeroport, ho seran en les línies 3, 5, 7 i 9. No obstant això, els últims trens de l’L1, L2 i L9 arribaran fins a Bétera, Llíria i Riba-roja de Túria, respectivament, a més dels que circulen habitualment en el servici nocturn del cap de setmana.

Els concerts se celebraran als Jardins de Vivers. El divendres, en ‘El Conciertazo de Falles’, actuaran León Benavente, Él y Ella, De Pedro, Innmir i Cebrián. El dissabte, en el ‘Pirata Falles 2024’, serà el torn de Delaossa, Sara Socas, Sofia Gabanna, Sa Pena i SFDK.

Reforç diürn

D’altra banda, Metrovalencia reforçarà este cap de setmana el servici diürn de metro de les línies 1, 2 i 9 de 10.30 a 21 hores per a facilitar els desplaçaments que es preveuen cap a la capital, i s’incidirà especialment de 12.30 a 15 hores per les mascletaes, horari en què les unitats del tramvia aniran a doble composició per a duplicar el seu nombre de places.

A més, la línia 1 prolongarà la seua destinació de Torrent a Picassent per a millorar les freqüències de pas d’esta última població, la qual cosa significarà la circulació de més metros i menys temps d’espera per als usuaris.

Per a qualsevol consulta, els clients i clientes poden telefonar al 900 46 10 46 o consultar la informació en la pàgina web de Metrovalencia.

A més, la comunicació es pot establir a través de les xarxes socials de Facebook, Twitter (@metrovalencia) i l’app oficial de Metrovalencia.

 

Galeria d'imatges