Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport
Automobilisme

El Circuit Ricardo Tormo celebra este cap de setmana per primera vegada ‘Volrace Ice’

07/03/2024
El Circuit Ricardo Tormo celebra este cap de setmana per primera vegada ‘Volrace Ice’
  • Les carreres de camions s’unixen a la gran concentració de vehicles de Volrace
  • Els apassionats seguidors de Volrace tornaran a omplir el pàdoc del Circuit amb música i exposicions de cotxe modificats

 

El Circuit Ricardo Tormo celebra este cap de setmana per primera vegada ‘Volrace Ice’, una macroconcentració al voltant de diferents especialitats de l’automobilisme.

Proves de drift, tandes de grip, exposició de centenars de vehicles i projectes de cotxes personalitzats, música en viu, carreres de camions i molta més acció conformen el programa d’esta edició hivernal de Volrace, que visita el Circuit Ricardo Tormo dos vegades a l’any i que esta temporada, per primera vegada, porta al Circuit la versió Ice.

Més de deu mil apassionats del món del motor es reuniran des del divendres 8 de març, fins al diumenge 10 de març, en les tres jornades. El divendres començarà l’acció amb els primers entrenaments drift, les tandes grip i la gymkhana.

En la jornada del dissabte s’unirà l’acció dels pesos pesants de l’asfalt, les carreres de camions, que compartiran traçat amb els pilots de drift i amb les tandes grip, amb carreres de la Copa d’Espanya de Camions que se celebraran a les 14.20 hores i a les 16.40 hores.

A més, durant tota la jornada la música en l’escenari principal i la Zona Show i els pilots acrobàtics sobre dos i quatre rodes donaran espectacle per als aficionats.

Per la seua part, el diumenge, 10 de març, tindran lloc últimes tandes de grip i grift i les dos últimes carreres de camions, juntament amb els lliuraments de premis en l’escenari principal. Els food trucks oferiran una àmplia oferta durant tot el cap de setmana que culminarà amb l’obertura de la recta de meta perquè els assistents deixen la seua petjada pintada en l’asfalt de Cheste.

 

Galeria d'imatges