Presidència

Més de 2.600 espectadors han assistit al planetari en directe ‘Les Nocturnes d’hivern’ de l’Hemisfèric

08/03/2024
Més de 2.600 espectadors han assistit al planetari en directe ‘Les Nocturnes d’hivern’ de l’Hemisfèric
  • Este dissabte 9 de març a les 20.00 hores se celebra l’última sessió del cicle 

Més de 2.600 espectadors han assistit al planetari en directe ‘Les Nocturnes d’hivern’ des que es va iniciar el cicle el mes de gener passat i que ha registrat una ocupació mitjana del 96 % en les seues nou sessions, un 16 % més que en 2023. Este dissabte 9 de març a les 20.00 hores, l’Hemisfèric celebrarà l’última sessió amb totes les entrades ja esgotades en la seua compra en línia.

Este espectacle, que barreja música amb astronomia i històries mitològiques, s’està realitzant en col·laboració amb l’Associació Valenciana d’Astronomia (AVA).

Guiats per la narració en directe del planetarista, el públic visita llocs fascinants del cel hivernal com la constel·lació d’Orió i el seu famós guerrer on admirar algunes de les nebuloses més brillants del firmament nocturn.

També es coneix com evolucionen les estreles així com l’existència de planetes estranys que es creien impossibles fins fa relativament poc. La duració de cada sessió és d’uns 50 minuts i està recomanada per a públic general a partir de 10 anys.

Els planetaris en directe tornaran a l’Hemisfèric  al juny amb el cicle ‘Les Nocturnes d’estiu’ en el qual s’expliquen les característiques del cel estival.

 

Galeria d'imatges