Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport
IVC Música

Cultura programa un concert del Cor de la Generalitat al Palau de Congressos de Peníscola

08/03/2024
Cultura programa un concert del Cor de la Generalitat al Palau de Congressos de Peníscola
  • El Cor interpretarà obres corals del Romanticisme i Postromanticisme alemany d’autors com Schubert, Brahms, Rheinberger i Herzogenberg
  • Les entrades per al concert, que se celebra el dissabte 9 de març, tenen un preu de 6 euros

 

La Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport, a través de l’Institut Valencià de Cultura (IVC), presenta al Palau de Congressos de Peníscola este dissabte 9 de març, a les 19.00 hores, el Cor de la Generalitat en un concert amb obres corals del Romanticisme i Postromanticisme alemany.

Les 22 veus del Cor, acompanyades al piano per Francisco Hervás i conduïdes pel director assistent del Cor, Jordi Blanch Tordera, interpretaran peces de Franz Peter Schubert, Josef Rheinberger, Heinrich von Herzogenberg i Joannes Brahms.

En el programa del concert, la veu del tenor Antonio Lozano serà la protagonista en les peces de Schubert: ‘Gott im Ungewitter, D 985’, ‘Mirjam’s Siegesgesant, D 942, op.136’, ‘Jaglied, D 521’, ‘Widerspruch, D 865, op.105 núm. 1’ i ‘Trinklied, D 148’. El recital també inclou ‘Maytag, op. 64’ de Rheinberger, ‘Nachtlied, op. 73 núm. 1’ de Heinrich von Herzogenberg i ‘Neckerein, op. 31 núm. 2‘ de Brahms.

El Cor de la Generalitat Valenciana va ser creat en 1987 amb el nom de Cor de València. És el cor titular del Palau de les Arts al mateix temps que desenvolupa una constant activitat en els principals auditoris de la Comunitat Valenciana. De fet, este mateix programa s’ha interpretat fa poc al Palau de la Música de València i al Teatre Arniches d’Alacant.

El Cor és present en les temporades i festivals espanyols més importants. A més, ha gravat discos per a grans companyies i segells discogràfics com Sony, Decca i Deutsche Grammophon, juntament amb l’Orquestra de la Comunitat Valenciana i solistes tan reconeguts com Plácido Domingo o Juan Diego Flórez.

Les entrades per a este espectacle tenen un preu de 6 euros i poden adquirir-se en taquilla o en la pàgina web de l’Institut Valencià de Cultura.

 

Galeria d'imatges