Conselleria de Educació, Cultura, Universitats i Ocupació

El Consell promou la col·laboració entre l’Institut Superior d’Ensenyaments Artístics i la Universitat d’Alacant per a desenvolupar activitats conjuntes

12/03/2024
  • La finalitat és impulsar i coordinar la posada en marxa d’activitats docents i investigadores d’interés comú

El Ple del Consell ha aprovat un protocol per a establir un marc general de col·laboració entre l’Institut Superior d’Ensenyaments Artístics de la Comunitat Valenciana (ISEACV) i la Universitat d’Alacant (UA) amb la finalitat d’impulsar i coordinar la posada en marxa d’activitats docents i investigadores d’interés comú.

La finalitat principal d’este conveni marc és establir vies per a la realització conjunta d’activitats de divulgació, formació i investigació de la UA i dels centres dependents de l’ISEACV de la ciutat d’Alacant. Estos centres són el Conservatori Superior de Dansa, el Conservatori Superior de Música Óscar Esplá i l’Escola d’Art i Superior de Disseny.

En virtut d’este acord, que tindrà una vigència de quatre anys, l’ISEACV i la Universitat d’Alacant impulsaran i coordinaran la posada en marxa d’accions conjuntes amb la finalitat de facilitar la transferència del coneixement artístic.

Per a fer-ho, subscriuran convenis específics en els quals es concretaran l’objecte de la col·laboració, el pla de treball, així com les persones participants. Així mateix, podran crear comissions mixtes de seguiment de les actuacions que desenvolupen conjuntament.