Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport
IVC Música

Cultura convertix el Museu de Belles Arts de Castelló en escenari del concert d’Antonio Serrano i Constanza Lechner

12/03/2024
Cultura convertix el Museu de Belles Arts de Castelló en escenari del concert d’Antonio Serrano i Constanza Lechner
  • El concert, que tindrà lloc el dimecres 13 de març, proposa un conjunt de composicions clàssiques espanyoles i argentines

La Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport, a través de l’Institut  Valencià de Cultura (IVC), presenta al Museu de Belles Arts de Castelló el concert del prestigiós harmonicista Antonio Serrano acompanyat de la pianista Constanza Lechner.

Els dos intèrprets inundaran les sales del Museu de Belles Arts de notes musicals de grans composicions clàssiques espanyoles i argentines este dimecres 13 de març, a les 19.30 hores, amb entrada lliure.

Antonio Serrano, amb la seua brillant harmònica, destaca no solament en el territori del jazz, sinó també com a intèrpret en altres estils com el flamenc, gènere en el qual va ser pioner a introduir este instrument de la mà de Paco de Lucía, amb el qual va girar durant deu anys.

El públic assistent al concert al Museu de Belles Arts de Castelló podrà escoltar-lo acompanyat per Constanza Lechner, una pianista de formació que està rebent elogis per la seua manera d’interpretar. De fet, la premiada i reconeguda pianista espanyola Rosa Torres-Pardo ha dit d’ella que el seu piano “és segur, brillant i, alhora, disposa d’un so molt cuidat”.

En la carrera de Lechner destaquen tant els seus treballs per a interpretar els clàssics amb orquestres simfòniques, com altres experiències juntament amb artistes tan diversos com Javier Krahe, Ara Malikian o Javier Ruibal.

 

Galeria d'imatges