Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport
Arts escèniques

L’IVC presenta al Teatre Arniches el premiat ‘Bruno. El musical que ho va canviar tot’ sobre sobre l’assetjament escolar

13/03/2024
L’IVC presenta al Teatre Arniches el premiat ‘Bruno. El musical que ho va canviar tot’ sobre sobre l’assetjament escolar
  • Este musical és candidat a dos premis MAX i guanyador del premi al millor musical original en els Broadway World Spain
  • La representació tindrà lloc el divendres 15 de març, amb preus especials a partir de 4 euros, dins del cicle ‘I… Per a tots’

L’Institut Valencià de Cultura (IVC) presenta al teatre Arniches d’Alacant el guardonat musical Bruno. El musical que ho va canviar tot, candidat a dos premis MAX de les Arts Escèniques 2024 i guanyador del premi al millor musical original en els Broadway World Spain.

La representació tindrà lloc el divendres, 15 de març, a les 19.30 hores, en el marc de la Mostra Visible Alacant (MOVAlacant 2024), dins del cicle ‘I… Per a tots’, amb entrades a preus especials a partir de 4 euros.

A més, l’espectacle forma part de la Campanya Escolar del Teatre Arniches que oferix una sessió matinal per a públic d’educació secundària que ja ha completat el seu aforament.

Yeray Varo, Pablo Monfort, Ana Burguet, Diego Monzón, Paco Ivañez, Mamen Mengó, Truman Fernández, Paola Navalón i Javier Frasquet són els nou intèrprets que donen vida als personatges d’esta història, que posa en el focus el tema de l’assetjament escolar amb tot el que comporta la presència d’este fenomen en l’entorn educatiu, contat des de diferents punts de vista: el qui el patix, el qui el provoca, els qui miren i no diuen res o els professors que no saben què fer.

Un repertori que transita per autèntics números de Broadway, intenses balades, moments de rock i imatges sonores que aporten un disseny audiovisual i estètic molt cuidat.

Premis i reconeixements

Bruno. El musical que ho va canviar tot està escrit i dirigit per Mamen Mengó i Víctor Lucas qui, a més, és l’autor de la música original, treball que li ha valgut la candidatura a la millor composició musical per a espectacle escènic en els MAX 2024. Bruno. El musical que ho va canviar tot també és candidat a millor espectacle musical o líric.

A més d’estes recents candidatures, el musical Bruno, el musical que el va canviar tot va aconseguir ser premiat com a millor musical original en els Premis del Públic de la plataforma Broadway World Spain 2023, una plataforma que opera a escala internacional, en la qual la companyia valenciana va compartir nominació amb espectacles com Malinche, de Nacho Cano, o La historia interminable, d’Iván Macías i Félix Amador.

També va ser reconegut en els Premis de les Arts Escèniques Valencianes 2023 amb les nominacions a millor espectacle de teatre, millor vestuari i millor composició musical.

Venda d’entrades ací.

 

Galeria d'imatges