Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport
IVC Música

L’Institut Valencià de Cultura presenta l’actuació de l’Orkester Nord a l’Auditori de Castelló

13/03/2024
L’Institut Valencià de Cultura presenta l’actuació de l’Orkester Nord a l’Auditori de Castelló
  • La formació noruega interpretarà Vida i passió de Crist d’A. Pfleger el dijous, 14 de març, a les 19.30 hores

La Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport, a través de l’Institut Valencià de Cultura (IVC), presenta a l’Auditori i Palau de Congressos de Castelló l’Orkester Nord el dijous, 14 de març, a les 19.30 hores.

La formació noruega interpretarà per primera vegada un programa de llarga duració amb Vida i passió de Crist, d’Augustin Pfleger, configurat com una obra dramàtica en la qual es connecten les cantates clau de Pfleger.

Així, en el concert, amb la direcció de Martin Wåhlberg, trobarem peces com ‘L’Anunciació’, ‘Miracles de Jesús’, ‘Emaús’, ‘Passió’ i ‘Resurrecció’ per a acostar la història de la vida de Crist.

Pfleger és considerat com un dels mestres barrocs més fascinants del nord d’Europa del segle XVII. En encarnar la transició entre Schütz i l’herència de Monteverdi d’una banda, i la música de Buxtehude i després Bach d’altra, l’obra de Pfleger dona testimoniatge de la cultura musical del nord d’Europa.

Este concert forma part de l’abonament d’hivern de l’Auditori Castelló que permet disfrutar de grans orquestres a un preu reduït. Les entrades soltes per a este recital tenen un preu de 10 a 20 euros i poden adquirir-se en taquilla o ací.

 

Galeria d'imatges