Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori

Pradas pacta amb el sector del taxi el reforç del servici a València amb motiu de les Falles

14/03/2024
Pradas pacta amb el sector del taxi el reforç del servici a València amb motiu de les Falles
  • Des del divendres, 15 de març, fins al dimarts, 19 de març, podran treballar totes les llicències de 00.00 a 06.00 hores i de 18.00 a 24.00 hores, així com el 20 de març de 00.00 a 06.00 hores
  • La consellera agraïx als conductors el seu exemple “de dedicació i entrega als altres en una situació especialment difícil” com va ser l’incendi de Campanar

 

La consellera de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori, Salomé Pradas, ha pactat amb les principals associacions del sector del taxi el reforç del servici a València durant els pròxims dies amb motiu de les Falles.

Així s’ha decidit en una reunió amb els representants i responsables de l’Associació Gremial Provincial d’Auto-Taxis de València, la Federació Sindical del Taxi, l’Associació Empresarial Auto-Taxis Comunitat Valenciana i la Unió Sindical Obrera (USO-Taxi CV). A la trobada també ha assistit el director general de Transports i Logística, Manuel Ríos.

L’objectiu és garantir el servici durant estes festes des del divendres, 15 de març al dimarts, 19 de març, quan podran treballar totes les llicències de taxi de 00.00 a 06.00 hores i de 18.00 a 24.00 hores, així com el 20 de març de 00.00 a 06.00 hores.

De manera paral·lela, es preparen els treballs per a Setmana Santa i l’estiu. L’objectiu és que la presencialitat arribe al 70 % respecte al 50 % de l’any passat per a assegurar un nombre adequat de vehicles.

Pradas ha aprofitat la trobada per a agrair als professionals i associacions del taxi la solidaritat mostrada pel sector durant l’incendi de l’edifici del barri de Campanar de València i l’ajuda prestada a les víctimes i les seues famílies pels conductors d’este servici públic.

Per a Salomé Pradas, “els professionals del taxi, una vegada més, van ser exemple de dedicació i entrega als altres en una situació d’emergència i especialment difícil, per la qual cosa mereixen el reconeixement d’una societat agraïda”.

 

Galeria d'imatges