Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport
Arts escèniques

El Teatre Principal de Castelló programa la comèdia ‘L’últim ball’ de la companyia L’Horta Teatre

16/03/2024
El Teatre Principal de Castelló programa la comèdia ‘L’últim ball’ de la companyia L’Horta Teatre
  • L’obra, protagonitzada per Alfred Picó i Carles Alberola, es representa el diumenge 17 de març, a les 19.00 hores
  • Els nous abonaments culturals de primavera es posen a la venda el 20 de març
     

La Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport, a través de l’Institut Valencià de Cultura (IVC), programa al Teatre Principal de Castelló el diumenge 17 de març, a les 19.00 hores, la comèdia L’últim ball, de la companyia L’Horta Teatre.

La peça teatral és una de les obres que la companyia valenciana està representant amb motiu del seu 50 aniversari. La comèdia està protagonitzada per dos actors valencians reconeguts: Alfred Picó i Carles Alberola. La seua interpretació ha sigut ja reconeguda perquè han sigut nominats, ex aequo, en la categoria a millor actor de l’edició 2024 dels prestigiosos Premis Max de les Arts Escèniques.
 
L’últim ball pretén ser un homenatge al món del teatre i a les segones oportunitats. El director i protagonista de l’obra, Carles Alberola, ha destacat que és “un espectacle d’humor, divertit i creat per a fer riure, encara que també plorar”, i ha insistit que la representació vol ser “un homenatge a actors i actrius teatrals anònims que, amb els seus espectacles, han fet feliç molta gent”.

La peça teatral parla d’allò per què val la pena viure i que, a vegades, es perd pel camí. Alberola i Picó representen dos còmics, dos velles glòries que reben l’oferta de treballar junts en un homenatge a un company mort. De la importància de les decisions i de com una acció pot canviar la vida. Una reflexió, en clau d’humor, de com poder conviure amb l’absència de persones que ens fan feliços.

Esta representació forma part de l’abonament d’hivern del Teatre Principal de Castelló. Les entrades soltes per a este espectacle tenen un preu de 3 a 20 euros i poden adquirir-se en taquilla o ací.

Abonaments nous de primavera

Els abonaments nous del Teatre Principal de Castelló corresponents al segon trimestre de 2024 es posen a la venda a partir del 20 de març. Malena Alterio, Aitana Sánchez-Gijón, Pablo Rivero i clàssics com La Regenta o La importancia de llamarse Ernesto estan inclosos en la programació de primavera.

L’abonament general del Teatre Principal de Castelló inclou huit grans espectacles amb preus que van des dels 30 fins als 100 euros, depenent de la butaca triada. També hi ha un abonament reduït, amb 4 espectacles, a un preu de 50 euros.

La renovació dels abonaments per al segon trimestre de 2024 començarà el pròxim 20 de març i les persones que vulguen abonar-s’hi per primera vegada poden fer-ho des del dia 28. Les entrades soltes estaran disponibles a partir del 3 d’abril i poden adquirir-se en taquilla ací.

Galeria d'imatges