Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori
Transport públic

La Generalitat reforça els servicis metropolitans d’autobús de València durant les Falles

14/03/2024
  • Es preveu incrementar les expedicions en les línies més demandades, així com la prolongació en eixes línies dels servicis fins a les 2.00 de la matinada

La Conselleria de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori, a través de l’Autoritat de Transport Metropolità de València (ATMV), reforçarà els servicis metropolitans d’autobús estes Falles per a facilitar els desplaçaments en transport públic amb la ciutat de València.

En este sentit, es preveu incrementar les expedicions en les línies més demandades, així com la prolongació en estes línies, que solen finalitzar el servici entre les 22.00 i les 23.00 hores fins a les 2.00 de la matinada. El servici ampliat dels antics autobusos grocs de Metrobús comença el divendres, 15 de març, i s’allarga fins al dimarts, 20.

La consellera de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori, Salomé Pradas, ha destacat que este Consell “aposta per oferir un servici públic de qualitat, reforçat en dates assenyalades com les Falles”. “És la millor opció per a desplaçar-se estos dies i també la més sostenible”, ha afegit Pradas.

D’altra banda, des de l’ATMV es preveu el reforç en els entorns horaris de la mascletà, així com un increment generalitzat de servicis. Una aposta que es complementa amb l’augment de franges horàries i freqüències en altres servicis públics de la Generalitat, com és el cas de Metrovalencia.

Així, entre els eixos que comptaran amb més servici cal destacar el corredor oest: València-Torrent; el corredor sud: València-Catarroja; corredor nord: València-Sagunt i Port de Sagunt, així com el corredor nord-oest: València-Llíria.

 

Galeria d'imatges