President
Premis Ídolo

Carlos Mazón: “La Comunitat Valenciana acollirà els Premis Ídolo per a les pròximes tres edicions”

15/03/2024
Carlos Mazón: “La Comunitat Valenciana acollirà els Premis Ídolo per a les pròximes tres edicions”
  • Inclouran com a novetat una agenda cultural i gastronòmica al voltant de l’esdeveniment per a donar visibilitat al nostre territori
  • Suposaran un gran aparador nacional i internacional per al sector turístic valencià
  • Els Premis Ídolo reconeixen cada any el treball dels creadors de contingut espanyols
  • El president de la Generalitat ha assistit a la III edició dels Premis Ídolo a Madrid
Madrid.

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha anunciat que les tres pròximes edicions dels Premis Ídolo tindran lloc a la Comunitat Valenciana durant la celebració de la gala de 2024 al Gran Teatre Príncipe Pío de Madrid.

El cap del Consell s’ha mostrat satisfet que la Comunitat Valenciana aculla estos premis que reconeixen el treball dels creadors de contingut en xarxes socials.

Així, ha manifestat que estos guardons “suposaran una plataforma extraordinària de visibilitat de la nostra Comunitat”. Igualment, ha assenyalat que la gala Ídolo posicionarà el nostre territori “com a referència en l’àmbit de les xarxes socials i els influencers” i s’ha referit a l’hospitalitat de la Comunitat Valenciana per a acollir estos guardons en comptar amb una gran xarxa d’infraestructures i servicis d’hostaleria que facilitarà l’arribada i estada dels participants i assistents.

Carlos Mazón també ha reivindicat el paper que les xarxes socials en la nostra societat, ja que “s’han convertit en una nova forma de comunicació i d’estar informat”.

Un esdeveniment per a tota la Comunitat

Les pròximes edicions dels Premis Ídolo a la Comunitat Valenciana inclouran com a novetat una agenda cultural i gastronòmica al voltant de l’esdeveniment que donarà visibilitat a la Comunitat i en la qual els principals creadors de contingut es convertiran en “ambaixadors de la nostra terra”.

Els Premis Ídolo recorreran la Comunitat Valenciana amb actuacions en les tres províncies que posaran el focus en els principals atractius de la regió com el seu patrimoni cultural, artístic i històric, la seua àmplia gastronomia, juntament amb la seua riquesa paisatgística i la seua climatologia, la qual cosa convertirà la Comunitat en centre neuràlgic de l’entreteniment.

Premis Ídolo

Els Premis Ídolo naixen en 2022 impulsats per la influencer Aída Doménech (Dulceida) i s’han convertit en un dels certàmens de premis més importants en el món de la creació de contingut.

 

Galeria d'imatges

Vídeos relacionats

Talls de veu relacionats

Declaracions del president de la Generalitat, Carlos Mazón