Presidència

La delegada del Consell a Castelló visita les localitats de Montán i Torralba del Pinar

15/03/2024
La delegada del Consell a Castelló visita les localitats de Montán i Torralba del Pinar
  • Susana Fabregat reivindica el compromís del Consell amb les necessitats dels xicotets municipis de la província

La delegada del Consell a Castelló, Susana Fabregat, ha visitat les localitats de Montán i de Torralba del Pinar, els dos municipis pertanyents a la comarca de l’Alt Millars.

Fabregat, que s’ha reunit amb els alcaldes de les dos localitats, ha incidit en l’aposta del Consell pels municipis d’interior de la província. Una aposta que es reflectix en uns pressupostos que prioritzaran “les necessitats dels veïns”. A més, ha remarcat la “necessitat de treballar i cooperar de manera conjunta per a ajudar al desenvolupament de projectes que ajuden estos municipis amb problemàtiques molt similars i que es troben en situació de despoblació”. En este sentit, cal destacar que Montán té 375 habitants i Torralba del Pinar en té 60.

En les reunions, l’alcalde de Montán, Sergio Fornás, juntament amb membres de la corporació municipal, ha abordat els projectes en temes relacionats amb el proveïment d’aigua, ordenació forestal i els relatius a la terminació d’obres en procés de rehabilitació. Per la seua part, l’alcaldessa de Torralba del Pinar, Silvia Pérez, ha traslladat les inquietuds en matèria d’ocupació, despoblament i incendis.

La delegada del Consell a Castelló també ha fet un recorregut pels carrers de Montán i Torralba del Pinar, per a escoltar en primera persona les necessitats dels seus veïns.

 

Galeria d'imatges