Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori
Urbanisme

Salomé Pradas visita l’Agència Valenciana de Protecció del Territori

15/03/2024
Salomé Pradas visita l’Agència Valenciana de Protecció del Territori
  • La consellera de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori destaca que l’Agència està a la disposició dels ajuntaments, especialment els més xicotets, que són els que disposen de menys recursos

La consellera de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori, Salomé Pradas, ha visitat l’Agència Valenciana de Protecció del Territori, situada a Elx, on ha mantingut una trobada de treball amb el seu director, Santiago Gambín.

Durant la trobada, Pradas ha destacat que “les línies d’actuació d’este departament se centraran a fomentar els valors de la protecció i respecte als nostres recursos, fent-los compatibles amb un desenvolupament sostenible”. La consellera ha indicat que l’Agència està a la disposició dels ajuntaments, especialment els més xicotets que són els que disposen de menys recursos. “Volem ser un instrument àgil que els facilite el compliment de les seues obligacions per a la qual comptaran amb tot el suport del Consell”, ha manifestat.

Pradas ha estat acompanyada del secretari autonòmic de Medi Ambient i Territori, Francisco Javier Sendra; el director general d’Urbanisme, Paisatge i Avaluació Ambiental, Miguel Ángel Iborra, i el director general de Qualitat i Educació Ambiental, Jorge Blanco.

L’Agència Valenciana de Protecció del Territori té la competència en matèria de protecció de la legalitat urbanística sobre el sòl no urbanitzable en els municipis adherits.

 

Galeria d'imatges