Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport
Teatre a Alacant

Cultura tanca la programació del segon trimestre de la temporada de l’Arniches amb ‘Estación Paraíso’ de La Maquiné

20/03/2024
Cultura tanca la programació del segon trimestre de la temporada de l’Arniches amb ‘Estación Paraíso’ de La Maquiné
  • L’obra va obtindre el Premi del Públic al millor espectacle infantil/familiar en la 25 Feria de Teatro de Castilla y León
  • La Maquiné presenta este espectacle de teatre gestual, titelles, màgia sobre la vellesa per a públic a partir de 12 anys

 

El Teatre Arniches tanca el segon trimestre de programació d’esta temporada amb Estación Paraíso de la companyia La Maquiné el divendres 22 de març, a les 19.30 hores.

La Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport posa així un fermall d’or a este bloc de programació del Teatre Arniches i dona la benvinguda a la primavera amb un espectacle per a públic a partir de 12 anys, de la mà d’una de les companyies més prestigioses de l’escena actual.

L’espectacle està dins de la programació ‘I...Per a tots’, amb entrades a partir de 4 €, i està inclòs també en la Campanya Escolar 23/24 del Teatre Arniches, que oferirà una sessió matinal per a públic d’educació secundària.

Guardonat amb el Premi del Públic al millor espectacle infantil/familiar en la 25 Feria de Teatro de Castilla y León – Ciudad Rodrigo 2022, Estación Paraíso és el projecte més intimista de La Maquiné fins hui.

Estación Paraíso combina teatre gestual, titelles, màgia, i que aborda, entre altres, qüestions essencials com són la importància de la cura, la validesa del compromís, la necessitat de reconéixer-nos en les persones vulnerables, la capacitat de canviar la nostra perspectiva o la de reconéixer que la nostra vida està marcada per períodes de dependència/independència.

Joaquín Casanova i Elisa Ramos són el cor de la companyia La Maquiné que, des de 2008, ha crescut fins a consolidar-se com un dels segells creatius més potents de l’escena actual.

Tots els espectacles de La Maquiné tenen el segell de recomanació de la Red Nacional de Teatros y Auditorios, i tenen nombrosos Premis MAX, a més del reconeixement de teatres, festivals i fires de la rellevància de FETEN, Festclásica, Teatre de Rojas o Feria de Castilla y León.

En 2020 van fer el guió i la direcció artística de la Gala dels Premis MAX de les Arts Escèniques organitzats per SGAE al teatre Cervantes de Màlaga.

Entrades a la venda en la pàgina web de l’IVC.

 

Galeria d'imatges