Presidència

La Ciutat de les Arts i les Ciències oferix la nova pel·lícula ‘Animal Kingdom’ i prorroga fins a l’1 d’abril ‘La Ciència de Pixar’ per a les vacacions de Setmana Santa

20/03/2024
La Ciutat de les Arts i les Ciències oferix la nova pel·lícula ‘Animal Kingdom’ i prorroga fins a l’1 d’abril ‘La Ciència de Pixar’ per a les ...
  • El complex cultural amplia horaris i activitats a partir del 22 de març 

La Ciutat de les Arts i les Ciències presenta per a les pròximes vacacions de Setmana Santa una oferta en la qual destaca la nova pel·lícula de l’Hemisfèric Animal Kigdom. La història de sis famílies i l’exposició ‘La Ciència de Pixar’ que s’ha prorrogat fins al dilluns 1 d’abril. A partir del 22 de març, el Museu de les Ciències amplia el seu horari de 10.00 a 19.00 hores i les activitats d’animació científica, mentres que l’Hemisfèric tindrà sessions al llarg de tot el dia des de les 11.00 a les 20.00 hores.

L’Oceanogràfic, per la seua part, ampliarà els seus horaris fins a les 20.00 hores des del 25 de març fins a l’1 d’abril per a assegurar també una òptima visita al públic que s’acoste eixos dies al major aquari d’Europa. A més, els dies 29 i 30 de març tant el Museu com l’Oceanogràfic estaran oberts fins a les 21.00 hores igual que l’Hemisfèric amb sessions fins a eixa hora.

L’exposició interactiva ‘La Ciència de Pixar’ podrà visitar-se fins a l’1 d’abril en la primera planta del Museu de les Ciències i està inclosa en l’entrada general. A través de diferents jocs i mòduls, el públic fa un recorregut al llarg del procés creatiu d’estes famoses pel·lícules des de la idea original a la projecció en la pantalla. El recorregut inclou recreacions a escala humana de molts dels personatges de Pixar, com Buzz Lightyear (de Toy Story), Mike i Sulley (de Monstres, SA) i WALL•E (de la pel·lícula homònima).

Del 23 de març al 8 d’abril, el Museu de les Ciències oferix una programació especial diària per als tallers de ‘Ciència a escena’. El públic visitant pot triar entre diferents experiments en directe i el preu per a assistir a estes demostracions científiques és de 3,5 euros per persona sense necessitat de comprar l’entrada general al Museu.

En la primera planta del Museu, i inclòs en l’entrada general, es troba el ‘Teatre de la Ciència’ on es representa l’obra de teatre musical científic Ramona y Cajal i l’espectacle Alt Voltatge. Les famílies amb xiquets de 3 a 8 anys podran gaudir de sessions de ‘L’Espai dels Xiquets’ des de les 10.00 hores fins al tancament del Museu de les Ciències.

L’oferta durant estos dies es completa amb les exposicions ‘Mart. La conquesta d’un somni’ i ‘Gravetat Zero’, dedicades a l’exploració espacial o ‘Bosc de Cromosomes’, amb més de cent jocs interactius, entre altres propostes.

En l’Oceanogràfic també es duran a terme rondes constants de matí i vesprada de les experiències ‘Backstage Tour’, visita a l’ARCA del Mar (l’Àrea de Recuperació i Conservació d’Animals) i l’activitat ‘El mar en les teues mans’, els horaris de les quals s’indicaran amb precisió en el punt d’informació de l’edifici d’accessos i en la pàgina web oficial de l’Oceanogràfic; igual que els horaris de les presentacions de dofins, des de les 11.15 a les 20.00 hores.

També hi haurà projeccions continuades de les pel·lícules en 4D de 20.000 leguas de viaje submarino i La odisea de la tortuga des de les 12.00 fins a les 19.00 hores.

Naturalesa en pantalla gran

L’Hemisfèric de la Ciutat de les Arts i les Ciències presenta la nova pel·lícula en format fulldome 2D Animal Kingdom, un documental de naturalesa que celebra la biodiversitat que hi ha en el planeta a través de sis famílies del regne animal, des d’insectes fins a aus i mamífers, insectes, amfibis i peixos.

Recomanada per a tots els públics, la pel·lícula permet a l’espectador conéixer l’entorn i algunes de les curiositats d’animals com a escarabats piloters, pingüins, papallones, cocodrils, elefants, anemones o balenes.

Animal Kingdom presenta així animals de tot el món i explora les formes en què l’ésser humà pot ajudar a protegir-los. A través d’imatges espectaculars de la naturalesa, des de boscos nevats a la sabana africana fins al fons dels oceans, la pel·lícula explica com són els seus habitants i respon les preguntes simples però importants que formen la base del nostre coneixement sobre el món animal.

La producció és un viatge extraordinari que transporta l’audiència a plena naturalesa a través d’estes sis fascinants famílies del regne animal, que ajuden a mantindre l’equilibri i el funcionament del planeta.

Esta nova pel·lícula amplia l’oferta de l’Hemisfèric de grans documentals dedicats a la naturalesa, entre els quals destaquen Oceans i Amazon Adventure, i sobre ciència, com Secrets of the Univers, en el qual l’espectador es pot endinsar en el gran col·lisionador d’hadrons del CERN. Per a públic familiar, en fulldome 3D, L’escull encantat: Kaluoka’hina relata una divertida aventura plena d’humor i Caminant entre dinosaures 3D, recomanada a partir de 7 anys.

 

Galeria d'imatges