Presidència

La delegada del Consell a Castelló es reunix amb els alcaldes d’Ayódar i Fuentes de Ayódar

21/03/2024
La delegada del Consell a Castelló es reunix amb els alcaldes d’Ayódar i Fuentes de Ayódar
  • Susana Fabregat ha visitat estos dos municipis pertanyents a la comarca de l’Alt Millars

La delegada del Consell a Castelló, Susana Fabregat, ha visitat les localitats d’Ayódar i Fuentes de Ayódar, pertanyents a la comarca de l’Alt Millars, amb l’objectiu de conéixer les necessitats dels veïns, així com l’estat de les inversions de la Generalitat als dos municipis.

Fabregat ha visitat en primer lloc Fuentes de Ayódar amb l’alcalde del municipi, Jordi Lucena, per a abordar les ajudes i línies principals de cooperació amb la Generalitat. Posteriorment, s’ha desplaçat a Ayódar, on ha mantingut una trobada de treball amb l’alcalde, Joaquín Ventura, per a conéixer els principals projectes en matèries mediambientals i infraestructures municipals.

Susana Fabregat ha destacat que estes trobades formen part del “compromís ferm del Consell amb els municipis de la província per a desenvolupar una comunicació directa i eficient amb l’Administració, ja que la nostra voluntat és ser àgils amb l’únic objectiu d’ajudar els ciutadans”.

Estes trobades de treball s’emmarquen en l’aposta de la Generalitat Valenciana per mantindre una escolta activa amb els 135 municipis de la província de Castelló per a conéixer de primera mà les inquietuds dels veïns.

Galeria d'imatges